Ozols: «Zelta mikrofonu» par hiphopa albumu būtu jāsaņem Ansim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau šovakar Dailes teātrī norisināsies ikgadējā mūzikas ierakstu balvu pasniegšanas ceremonija «Zelta mikrofons». Kā allaž lielas kaislības virmo ap hiphopa nomināciju, kurā šogad par labākā albuma godu sacenšas Mesa jeb GACHO, Edavārdi, māksliniece «Viņa», Ansis un Ozols un grupa «Tehnikums».

Sociālajā tīklā «Facebook» Ozols, jeb īstajā vārdā Ģirts Rozentāls publicējis ierakstu, ka šogad, viņaprāt, labākā hiphopa albuma balva pienāktos reperim Ansim.

«Man 2016. gada februārī bija iespēja aiziet pēc tās balvas par relīzi «Atpakaļ nākotnē», šogad noteikti ir cits konkurences apjoms, kas tikai palīdz celt kopējo līmeni, šogad noteikti esmu par real deal relīzi, šogad nav šaubu, ka manā vietā vajadzētu stāvēt Ansim, kāds būs žūrijas lēmums, un cik tā ir kompetenta šajā žanrā, to mēs jau noskaidrosim šovakar pasniegšanas ceremonijā,» tā raksta Ozols, kurš «Zelta mikrofonu» šajā kategorijā saņēma par 2015. gada albumu «Atpakaļ nākotnē».

Jau vēstīts, ka «Zelta mikrofona» žūrijai šogad bija daudz intensīvāks vērtēšanas process nekā līdzšinējos gados. Kopskaitā saņemti 309 pieteikumi, kas ir par 43 ierakstiem vairāk nekā iepriekšējā gadā.

Balvu par mūža ieguldījumu Latvijas mūzikas attīstībā saņems kordiriģents Jānis Erenštreits un dziedātājs Viktors Lapčenoks

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu