Sievietes vēl nevar rimties: salīdzina Keitu un sevi pēc dzemdībām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: 2boysandboygirltwins/ Instagram

Kembridžas hercogiene savu trešo bērnu princi Luisu Artūru Čārlzu dzemdēja 23. aprīlī plkst. 13.01 pēc Latvijas laika. Jau pēc septiņām stundām 36 gadus vecā Keita iznāca no slimnīcas, ģērbusies sarkanā kleitā, kurpēs uz papēžiem un izskatoties satriecoši. Daudzas mātes atzīst, ka tas ir nereāli, un savos sociālajos tīklos ievietoja attēlu kolāžas, salīdzinot sevi ar Keitu īsu brīdi pēc dzemdībām. Šī neplānotā akcija gan tiek pasniegta ar nelielu humora devu, ziņo dailymail.co.uk.

 
Foto: ruthannieparnell/ Instagram

Ruta Annija

Ruta Annija Parela savā komentārā pie ievietotās bildes bija lakoniska: «Cerības pret realitāti.»

 

Brogana

Brogana O'Donela salīdzināja sevi dažas stundas pēc dzemdībām ar Keitu Midltoni, jautājot: «Kā viņa var izskatīties tik labi?»

 
Foto: 2boysandboygirltwins/ Instagram

Nikola

Arī Nikola izmantojusi pavisam īsu aprakstu pie savas ievietotās kolāžas ar Keitu Midltoni: «Cerētais pret realitāti. Citi vārdi nav vajadzīgi!»

 
Foto: marisag83/ Instagram

Marisa

Savukārt Marisa Gaspari Brandla izteica nožēlu par Keitu un pie savas ievietotās kolāžas pierakstīja: «Vai esmu tikpat burvīga? Man patiesībā ir žēl, ka viņai ir jāsapošas uzreiz pēc dzemdībām. Es gribēju tikai kārtīgi paēst un gulēt.»

 
Foto: yvejones/ Instagram

Vaivija

Vaivija Džonsa, ievietojot savu kolāžu ar Keitu, uz bildēm rakstīja to pašu, ko citas sievietes: «Cerības pret realitāti.» Pie attēla viņa piebilda: «Realitāte septiņas stundas pēc dzemdībām.»

 
Foto: loumouat/ Instagram

Lū Muata

Arī Lū Muata savā Instagram kontā dalījās ar kolāžu, pie kuras pierakstīja: «Redzot visas šīs princeses bildes dažas stundas pēc dzemdībām, nospriedu, ka būs tikai godīgi, ja salīdzināšu.»

 
Foto: allis_mama2016/ Instagram

Aleksa

«Cerības pret realitāti» pulciņam pievienojās arī Aleksa Vilkoksa, ievietojot savu kolāžu ar parakstu: «Keita Midltone dažas stundas pēc dzemdībām un es.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu