«People» par gada seksīgāko vīrieti pasludina dziedātāju Bleiku Šeltonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Slavenību jaunumu žurnāls «People» par seksīgāko dzīvojošo vīrieti šogad atzinis kantrī mūzikas zvaigzni un šova «The Voice» žūrijas locekli Bleiku Šeltonu.

41 gadu vecais skaistulis sākotnēji nav vēlējies pieņemt šo titulu, taču viņu pierunājusi mīļotā sieviete, dziedātāja Gvena Stefani (48), ziņo «CNN».

Šeltons sociālajā tīklā «Twitter» pēc «People» oficiālā paziņojuma publiskoja vairākus asprātīgus tvītus, iesmejot par savu pievilcību: «Es tikko uztaisīju dzērienu... seksīgu dzērienu»; «Es ēdu marinētu gurķīti. Slapju, seksīgu gurķīti»; «Man ir žagas... un tās izklausās tik seksīgi.»

Kā zināms, pērn seksīgākā dzīvojošā vīrieša titulu ieguva aktieris Dveins Džonsons, 2015. gadā – futbolists Deivids Bekhems, 2014. gadā – aktieris Kriss Hemsvorts, bet 2013. gadā – Šeltona kolēģis, šova «The Voice» tiesnesis un mūziķis Ādams Levins.

‪Thank you @people!!!! Don't hate me because I'm beautiful... ‬

A post shared by Blake Shelton (@blakeshelton) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu