Death Cab For Cutie uzlauž ASV topu (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu grupa Death Cab For Cutie jauno albumu "Plans" izdevniecības "Atlantic" paspārnē izdos tikai 30. augustā, taču pirmais singls "Soul Meets Body" jau ielauzies Billboard Pop 100 saraksta 86. vietā.

Modernā roka topā skaņdarbs uzkāpis līdz 39. vietai.

"Tas tiešām mani ļoti sajūsmina," stāsta dziedātājs Bens Gibards (Ben Gibbard). "Man radās iespaids, ka mūs paspēlēs dažas radiostacijas, kas jau agrāk spēlējušas mūsu mūziku. Šāda pozitīva reakcija tik agri mani ļoti patīkami pārsteidz. Redzēsim cik ilgi spēsim noturēties uz šā viļņa."

Grupa, kas visus iepriekšējos 4 albumus izdeva Sietlas izdevniecības "Barsuk Records" paspārnē, gatavo jau otro singlu "Crooked Teeth". Gibards komentē, ka grupa diskutēja par pirmo singlu un izšķīrās par salīdzinoši nekomerciālo "Soul Meets Body".

""Crooked Teeth" piedziedājums sākas pēc 40 sekundēm," stāsta Gibards. "Tas atbilst radio formāta idejai, ka piedziedājumam jābūt agri. Mēs nolēmām, ka tā būs labāk, ka pirmais singls nebūs īpaši radio draudzīgs. Mēs negribējām izšaut visu pulveri ar pirmo šāvienu."

Rudenī, 3. un 4. oktobrī Vankūverā Death Cab For Cutie sāks Ziemeļamerikas tūri. Gibards domā, ka paies zināms laiciņš, kamēr klausītājiem būs iespēja sagaidīt ko jaunu no populārā Gibarda un Džimija Tamborelo (Jimmy Tamborello, DNTEL) blakusprojekta The Postal Service.

"Kaut kad būs vēl viens [Postal Service] albums," atklāj Gibards. "Taču Džimijs un es esam tik ļoti aizņemti pašlaik, ka vismaz tuvākajā nākotnē nekas nav plānots. Taču tas būs, pagaidām gan vēl priekšā gara tūre ar Death Cab For Cutie."

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu