Death Cab For Cutie numur viens ASV! (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar 144 000 pārdotām jaunā albuma kopijām amerikāņu indīroka apvienība Death Cab For Cutie šonedēļ uzšāvusies ASV "Billboard 200" topa pirmajā vietā.

Bena Gibarda (Ben Gibbard) un kolēģu jaunais studijas ieraksts , kas savulaik pirmajā nedēļā ar 90 000 pārdotu kopiju debitēja 4. vietā un topā noturējās 50 nedēļas.

Jaunais ieraksts ir mazliet eksperimentālāks un apcerīgāks par saviem priekšgājējiem. Grupas solista Bena Gibarda apņēmību tuvoties jauniem skaņu apvāršņiem apliecina arī nekomerciālais (astoņas ar pusi minūtes garais) pirmais singls "I Will Possess Your Heart". Platē kā viesmākslinieki piedalās Džons Roderiks (John Roderick) no grupas The Long Winters un Deivids Bazans (David Bazan) no Pedro The Lion.

Ar 99 000 pārdotu kopiju 2. vietā šonedēļ Frenka Sinantras retrospektīvā izlase "Nothing But the Best", kas veltīta leģendas 10. nāves gadadienai.

Amerikāņu poproka dziesminieks Džeisons Mrazs (Jason Mraz) ar trešo studijas plati "We Sing. We Dance. We Steal Things" - 3. vietā. Mākslinieka iepriekšējais studijas darbs "Mr. A-Z" 2005. gadā debitēja augstajā 5. vietā.

Velsiešu jaunā zvaigzne Dafija (Duffy) ar "Rockferry" debitē 4. vietā, kļūstot šogad jau par trešo britu salu sieviešu kārtas eksportpreci Amerikā blakus Eimijai Vainhausai (Amy Winehouse) un Leonai Luisai (Leona Lewis). Luisa, starp citu, šonedēļ pozīcijā numur 5, par vienu vietu augstāk nekā Meraija Kerija ar "E=MC2".

Slavenā amerikāņu mūziķa Nīla Daimonda (Neil Diamond) jaunākais ieraksts "Home Before Dark" (Columbia) šonedēļ noslīdējis no pirmās uz septīto vietu.

Diez cik labi neklājas Madonnas jaunajam diskam, tas turpina slīdēt uz leju - šonedēļ kritums no 3. uz 8. vietu.

Pirmo desmitnieku ar 37 000 pārdotu albuma kopiju noslēdz amerikāņu R&B zvaigzne Kīts Svīts (Keith Sweat) ar "Just Me". Dziedātāja 2002. gada plate "Rebirth" pirms sešiem gadiem pirmajā nedēļā debitēja 14. vietā.

Amerikāņu popmetāla apvienība 10 Years ar "Division" (Universal Republic) debitē 12. vietā. Aktuālais singls "Beautiful" (skat. video). Puišu iepriekšējais disks "The Autumn Effect" pirms trim gadiem aizkļuva tikai līdz 72. pozīcijai.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu