Iepazīsties, seksīgais Keitas un Pipas mazais brālītis - Džeimss

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Māsas Keitu un Pipu pazīst ikviens, bet vai zini, ka abām ir arī izskatīgs jaunākais brālis? Iepazīsties, Džeimss Midltons!

 
Foto: Reuters/Scanpix

Pamet koledžu un sapņo par kūkām

Midltonu jaunākā atvase Džeimss sirga ar disleksiju, tāpēc nācās arī pamest Edinburgas universitāti, kur viņš studēja menedžmentu. Viņam vienmēr ir bijis sapnis - cept kūkas! Radīt kūku impēriju, kas cep gan futbola bumbas, gan milzīgas apēdamas pilis.

To pamēģinot, viņam tomēr vēlāk radās ideja par savu biznesu - arī ko garšīgu.

 
Foto: Scanpix, publicitātes foto

Pieder savi maršmelovi

Džeims vada savu kompāniju «Boomf», kas populāra Lielbritānijā ar personificētu dāvanu piegādi, tostarp īpaši radītiem maršmeloviem. Kompānija ir ienesīga, ar ko viņš ļoti lepojas.

 

WE ARE 2 TODAY!! Cake for everyone! 🎉🎂 #thankful

A post shared by Boomf (@boomf) on

 
Foto: AFP/Scanpix

Džeimsa jocīgie hobiji

Kad Džeimss nav sastopams darbos, viņš labprāt velta laiku saviem hobijiem - vecu traktoru restaurācijai, Land Rover automašīnām, bitēm un suņu dresūrai.

 
Foto: Scanpix

Kopā ar 7 gadus vecāku dāmu

2013. gadā Džeimss ir sācis attiecības ar TV personību Donnu Eiru, kura viņu pavadīja arī māsas Pipas kāzās. Kādu brīdi abi bija pašķīrušies, bet tagad atkal ir kopā. Donna ir septiņus gadus vecāka un ir jau māmiņa 14 gadus vecai meitai Frejai.

 

OMG they're SO CUTE #JamesMiddleton #DonnaAir #CuteCouple

A post shared by Kate Middleton (@mrskatecambridge) on

 
Foto: AFP/Scanpix

Džeimss Keitai un Viljamam kāzās uzdāvināja kucēnu

Šis fakts īpaši raksturo Džeimsa labsirdīgo dabu - uzdāvināt vecākajai māsai Keitai kāzu dienā kucēnu. Tas ir tas pats sunītis, kas redzams ģimenes fotosesijās. Kucēns vārdā Lupo!

 
Foto: Reuters/Scanpix

Ļoti tuvs ar māsām - Pipu un Keitu

Džeimss ļoti mīl māsas un ik dienu ar viņām sazvanoties. Viņš dievina arī Keitas un Viljama bērnus un, kā pats publiski atzīst, cenšas būt vislabākais onkulis pasaulē. Kad Džeimss dzīvoja kopā ar māsu Pipu, viņi kopā bija redzami ļoti bieži - kā ikdienā, tā brīvdienās līdzās vērojot sporta spēlēs. Arī kāzu dienā brālis bija blakus abām māsām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu