Radīts koferis, ko var izmantot kā transporta līdzekli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Visi, kas ir bijuši pasaules lielākajās lidostās, zinās, cik lielus attālumus reizēm nākas mērot kājām. Pastaiga, protams veselībai par ļaunu nenāks, taču daudz patīkamāka nokļūšana vajadzīgajā vietā lidostā būs ar šo izstrādājumu - motorizēto rokas bagāžas koferi.

Par Modobag nodēvētais izstrādājums ir pirmais šāda veida produkts, kurš vienlaikus pilda ceļojumu kofera un elektroskūtera funkcijas.

Moodbag nav lēts, tas maksā 1495 ASV dolārus. Taču tā vestspēja, acīmredzot neskaitot kofera saturu, ir 260 mārciņas jeb 118 kilogrami.

Uzlādēts Moodbag var nobraukt 6 jūdzes jeb 10 kilometrus, kas būs pietiekami faktiski jebkurā lidostā, un maksimāli attīsta 8 jūdzes jeb 13 kilometrus stundā. Ejošs cilvēks ir aptuveni divas reizes lēnāks. Noderīgs kofera papildaprīkojums ir 2 USB ligzdas viedierīču lādēšanai.

Kas būtiski, Moodbag elektromotora barošanai tiek izmantotas titāna bāzes baterijas, līdz ar ko tas nav pakļauts litija jonu bateriju pārvadāšanas ierobežojumiem un ir saņēmis ASV Federālās aviācijas aģentūras sertifikāciju. Piedevām kofera gabarīti nozīmē, ka to varētu ņemt līdzi lidmašīnas salonā. Vienīgais šķērslis varētu būt svars, kas ir 9 kilogrami, neskaitot baterijas.

Foto: Mega/Scanpix

Boida Brunera un Kevina O'Donela 2016.gadā dibinātais uzņēmums jau ir pārdevis aptuveni tūkstoš Moodbag, lai gan tirdzniecībā tas nonāca tikai šā gada sākumā.

Šobrīd uzņēmums domā par sortimenta paplašināšanu, tajā iekļaujot motorizētu lielāka izmēra čemodānu, kā arī dažādus aksesuārus ceļošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu