Jehovas liecinieki uzvar tiesā pret Ogres domi (149)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no "Ogres TV" sižeta

11.jūnijā Administratīvā rajona tiesa apmierinājusi Jehovas liecinieku pieteikumu, tādējādi atzīstot par prettiesisku Ogres novada domes pieņemto lēmumu par saieta nama būvniecības ieceres noraidīšanu, vēsta Ogres televīzija.

Ogres novada dome gan tiesas lēmumu vēl neesot saņēmusi, tāpēc pagaidām nav arī zināma turpmākā rīcība. Tomēr Jehovas liecinieku biedrība ir apņēmības pilna realizēt savu projektu.

Kā Ogres televīzijai pavēstīja Sargtorņa biedrības pārstāvis Vjačelsavs Zaicevs, tad skiču projekts ir gatavs. «Kad saņemsim arhitektūras un plānošanas uzdevumu, tiks saskaņots ar Ogres būvvaldi arī tehniskais projekts,» tā Zaicevs.

Jautājot par asi apsspriesto ēkas vizuālo izskatu, Zaicevs atzīst, ka arī par šo jautājumu tiks runāts ar Ogres būvvaldi, meklējot zelta vidusceļu.

Zaicevs arī piebilst, ka jehoviešu sapulču nami ir uzcelti lielākajās Latvijas pilsētās - Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Tukumā, Jūrmalā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē un Valmierā. Ogre dotajā brīdī plānots kā saietu namu būvniecības galapunkts. Viņš gan atzīmē, ka Jehovas liecinieku skaits tuvākajā laikā turpinās augt.

Ja Ogres novada dome nepārsūdzēs tiesas lēmumu, tad, iespējams, saieta nama būvniecība varētu sākties jau šogad. Jau vēstīts, ka Jehovas liecinieku saieta namu plānots būvēt Rīga-Daugavpils lielceļa malā, Pārogrē.

Komentāri (149)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu