«Full Clipp» reperis Dii publicē skarbu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Reperis Dii, īstajā vārdā Didzis Krastiņš, publicē videoklipu dziesmai «Māja». Šis ir jau otrais Dii veikums pēc 13 gadu pauzes, un tas seko 2017. gada novembrī izdotajam atgriešanās singlam «Kultūra».

«Māja» ir uz trim reāliem dzīvesstāstiem balstīta dziesma. Tās pavadījumu veidojuši bītmeikers NiklāvZ un Dj Krii. Videoklipa uzņemšana norisinājās Siguldas slimnīcā un rehabilitācijas centrā «Krimulda», kur to ar «Arkogints Camera Rental» un «Cinevera LV» tehnisko atbalstu veica apvienība «Produsanse».

Dii agrāk darbojies apvienībā Full Clipp», kas 1996. gadā izveidojās Siguldā un pastāvēja līdz 2004. gadam. Tās dalībnieki bija arī pazīstamais hiphopa izpildītājs Gacho, reperi Domino un Rezidents. Apvienība darbojusies izdevniecības «Riga Records» ietvaros, daudz koncertējusi kopā ar Latvijas hiphopa aizsācēju Ozolu. «Full Clipp» darbojās arī projektā «Austrumbloks», kas ir zīmīgs ar to, ka tajā pirmoreiz apvienojās 19 latviski un krieviski runājoši hiphopa izpildītāji.



NiklāvZ ir pazīstams kā dīdžejs un bītmeikeris, ilggadējs «Dirty Deal Audio» mākslinieks.



Dj Krii darbojies mūzikas projektos F[ei]K, Latvian Blues Band, Bezgalībieši, Gacho (Mesa), Dirty Deal Audio, kopā ar dīdžejiem AG, Raiti un Monstu, u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu