«Nikars» futzālisti UEFA kausa mačā uzvar Vācijas klubu «Panthers»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pēdējo sešu gadu Latvijas spēcīgākais futzāla klubs «Nikars» piektdien ar samērā pārliecinošu uzvaru turpināja savās mājās notiekošo UEFA kausa izcīņas pamatturnīra kārtu.

«Nikars» futzāla spēlētāji ar rezultātu 4:2 (2:0) pārspēja Vācijas komandas Hamburgas «Panthers» telpu futbolistus.

Ar «hat-trick» uzvarētāju labā izcēlās Igors Avanesovs, bet vienus vārtus guva brazīliešu leģionārs Evertons Santušs da Silva jeb Veve.

Ceturtdien «Nikars» pirmajā spēlē nospēlēja neizšķirti 3:3 (1:2) ar «Viten» komandu no Baltkrievijas, savukārt «Panthers» cieta pamatīgu sakāvi, ar 1:14 (0:6) atzīstot Slovākijas kluba Bratislavas «Slov-Natic» pārākumu.

Savukārt pirmajā otrās kārtas mačā «Viten» ar 3:2 (2:2) pārspēja «Slov-Natic» spēlētājiem.

Līdz ar to «Nikars» kvalificēsies sacensību nākamajam posmam, ja noslēdzošajā mačā svētdien pieveiks «Slov-Natic» futzālistus.

Komandas «Nikars» un «Slov-Natic» automātiski bija nodrošinājušas vietu pamatturnīra kārtas izsēto komandu vidū, kamēr abas pārējās vienības cīnījās priekšsacīkstēs.

Latvijas pārstāvji jūlija beigās sāka gatavoties sezonas nozīmīgākajam startam. Šajā laikā komanda piedalījās divos pārbaudes turnīros, kā arī aizvadīts vairums pārbaudes spēļu.

Kopumā Eiropas prestižākā klubu turnīra pamatsacensību kārtā piedalās 24 vienības, kas, sadalītas sešās apakšgrupās, cīnoties par 12 vietām nākamajā - elites - kārtā. Elites raunds, kurā dalību jau nodrošinājušas četras komandas, tiks izspēlēts no 19. līdz 24.novembrim. Pēc tam četru grupu uzvarētāji kvalificēsies finālturnīram.

Pērnajā sezonā «Nikars» komanda kvalificējās elites kārtai, pamatturnīra sacensības arī aizvadot Rīgā. Elites sacensībās Latvijas pārstāvji piedzīvoja trīs zaudējumus.

Pagājušās sezonas Latvijas čempionāta finālsērijā «Nikars» tikai izšķirošās, piektās, spēles pagarinājumā pārspēja «Raba» futzālistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu