Plūdos Izraēlā bojā gājuši 10 skolēni; aizturēts mācību iestādes direktors

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Menahem KAHANA / AFP

Pēc tam, kad plūdos Izraēlā ceturtdien gāja bojā desmit skolēni, kas bija devušies skolas organizētā pārgājienā, arestēti divi mācību iestādes darbinieki, ziņo raidorganizācija «BBC».

Aizdomās par nonāvēšanu nolaidības dēļ aizturēti divi cilvēki, tostarp izglītības iestādes direktors.

Pēkšņajos plūdos Negevas tuksnesī ceturtdien ūdens aizskaloja deviņas meitenes un vienu puisi no skolēnu grupas, kas bija devušies saliedēšanās pārgājienā. Visi bojā gājušie jaunieši bija 17 līdz 18 gadus veci.

Jau iepriekš ziņojām, ka plūdos Nahalcafitas upes gultnē, netālu no Nāves jūras, cietusi 25 tūristu grupa.

Spēcīgās divu dienu lietusgāzes izraisījušas plūdus visā Izraēlas teritorijā.

Otrdien pēkšņos plūdos netālu no Bētlemes dzīvību zaudēja 17 gadus veca palestīniete, bet kāds arābu izcelsmes izraēliešu pusaudzis gāja bojā Izraēlas dienvidos.

«Mēs cenšamies sniegt palīdzību, cik vien varam. Mēs ejam kājām, lidojam ar helikopteriem, braucam ar džipiem, darām visu, ko vien varam, lai atrastu pazudušos cilvēkus,» sacīja Centrālās Aravas reģionālās padomes ārkārtas situāciju un drošības jautājumu komitejas vadītājs Nadavs Eilons.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu