VKKF izsludina konkursu debijas pilnmetrāžas spēlfilmu ražošanai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Valsts kultūrkapitāla fonds (VKKF) izsludinājis pieteikšanos mērķprogrammas projektu konkursam, kurā atbalstīs debijas pilnmetrāžas spēlfilmu ražošanu, informē VKKF.

Mērķprogrammas finansējums paredzēts debijas pilnmetrāžas spēlfilmu veidošanas atbalstīšanai, veicinot autoru profesionālo un radošo izaugsmi, kā arī ilgtspējīgu Latvijas filmu nozares attīstību.

Pieteiktie projekti tiks izvērtēti pēc noteiktiem kritērijiem, kuros ietilpst projekta atbilstība konkursa mērķim, paredzamais rezultāts, tāmes precizitāte un pamatotība, pieprasītā finansējuma atbilstība mērķprogrammas finansiālajām iespējām, projekta vadītāja izglītība, līdzšinējā darbības pieredze un kompetence, kā arī citu projektā iesaistīto personu līdzšinējā darbības pieredze un kompetence.

Projekta pieteikumus personīgi VKKF birojā personīgi var iesniegt līdz šī gada 25. maijam, bet pa pastu - līdz 21. maijam.

Sīkāka informācija par mērķprogrammas nolikumu pieejama interneta vietnē «www.vkkf.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu