Aktieris Koltons Heins apvainojis Holivudu homofobijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pēdējā laikā Holivuda tiek apvainota gan seksismā, gan faktā, ka pēc piecdesmit gadiem aktrises nesaņem galvenās lomas, gan ka sievietes nopelna mazāk nekā vīrieši, gan afroamerikāņu aktieru neizmantošanā un daudzās citās lietās. Nu aktieris Koltons Heins apvainojis Holivudu arī homofobijā, sakot, ka aktieri bieži vien nesaņem lomas tieši viņu seksuālās orientācijas dēļ.

Par spīti aktiera runām par homofobiju viņš nevar sūdzēties par darba trūkumu, zvaigzne spēlē vairākos seriālos un starplaikos starp filmēšanām televīzijas projektos filmējas lielajā kino.

Divdesmit deviņus gadus vecais aktieris, kurš pagājušajā gadā paziņoja par savu netradicionālo seksuālo orientāciju un šajā gadā saderinājās ar mīļoto vīrieti, paziņojis, ka režisori pārāk lielu nozīmi piešķir aktieru privātajai dzīvei, viņu partneru izvēlei, ne to talantam, kam būtu jābūt noteicošajam faktoram.

Koltons ir apbēdināts, ka Holivuda nesaprot, ka tam, cik labi nospēlēsi konkrēto lomu, nav nekāda sakara ar to, kāda dzimuma cilvēks atrodas tavā guļamistabā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu