Ātruma Cilts video: Eiropas autokrosa čempionāta drāma un spilgtākie momenti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc trīs gadu pārtraukuma Mūsas trasē ir atgriezies FIA Eiropas autokrosa čempionāts. TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā noskatīties raidījuma Ātruma Cilts speciālizlaidumu – čempionāta spilgtākos notikumus, sarunas ar Latvijas autosporta eliti un vecmeistariem, kā arī dramatiskākos momentus trasē.

Skatītāji varēs vērot visu svarīgāko braucienu kopsavilkumus un dramatiskākos notikumus cīņā par Eiropas čempiona titulu.

Intervijas raidījuma vadītājam Paulam Timrotam pirms un pēc startiem sniegs Latvijas cīnītāji Jānis Boks, Māris Līcis, Mareks Dainis un Rihards Dainis, Jānis Veģeris un Aleksandrs Ņikitins.

Tāpat Pauls sarunāsies gan ar LAF prezidentu Raimondu Kisielu un LAF Krosa komitejas pārstāvi Intu Ulmi, gan ar autosportistiem Beāti Klipu un Reini Nitišu, lai noskaidrotu, kādas ir autokrosa un rallijkrosa lomas šobrīd un kurp Latvijā virzās abi sporta veidi.

Savs viedoklis par autokrosa attīstību ir arī tiesnesei un pirmā Eiropas autokrosa čempionāta galvenajai sekretārei Diānai Daugulei un bijušajiem braucējiem Nikolajam Tionam, Pēterim Neikšānam un Aigaram Nitišam.

Savukārt čempionāta rīkotājs

Ivo Traubergs ir pārliecināts, ka tradīcijām ir jāturpinās un Ātruma Cilts skatītājiem atklās savu motivāciju mesties autokrosa trakumā.

Kā šāda līmeņa sacensības noorganizēt divarpus mēnešu laikā un ko par rezultātu saka FIA komisāri, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā!

Ātruma Cilts ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu