«The Coco'nuts» piesaka jauno albumu ar singlu «Bruise On My Knee»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gatavojoties otrā studijas albuma «No Other Way Out» iznākšanai šī gada 8. jūnijā, pašmāju muzikālā apvienība «The Coco'nuts» laiž klajā jaunu singlu «Bruise On My Knee». Singls pieejams iTunes, Spotify, SoundCloud un Bandcamp mūzikas straumēšanas vietnēs.

«Singls ievada albuma galveno domu – dzīve nav tikai kāpumu, bet arī kritienu, kļūdu un emocionālu pārbaudījumu pilna. Ikdienas burzmā katra pieļautās kļūdas notiek un notiks, iegūstot morālus vai pašsajūtas ‘zilumus’. Arī mana ikdiena ir šādu mirkļu pilna, tomēr gadu gaitā veidojas atziņa - lai arī kļūdīties ir apkaunojoši, sāpīgi vai neglīti, tas ir arī skaisti. Tikai ar uzdrīkstēšanos, ļaušanos kritieniem un mācīšanos no iegūtās pieredzes mēs katrs varam ļauties attīstībai,» skaidro grupas līdervokāls Marija Broča.

Jau šī gada jūnijā grupa «The Coco'nuts» mūzikas un grupas talantu mīļiem piedāvās otro studijas albumu «No Other Way Out». Albums ierakstīts burvīgajā Valmieras «Siltumnīcā», sadarbojoties gan ar Latvijas Radio bigbends mūziķiem trompetistu Oskaru Ozoliņu, trombonisti Lauru Rozmbergu un saksofonistu Kristapu Lubovu, gan ar nozares talantiem «Melo-M» čellistu Miķeli Dubčinu un perkosionistu Migelu Hernandez Giraldi no Čīles.

Albuma ieskaņās grupa «The Coco'nuts» aicina uz singla prezentācijas koncertu 14. jūnijā, klubā «One One». Tāpat tiek aicināts sekot līdzi jaunumiem grupas Facebook lapā – jau pavisam drīz tiks publicēts piedāvājums ekskluzīvam livestream koncertam uz daudzstāvu nama jumta grupas lielākajiem draugiem un faniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu