Grupa «The Coco'nuts» izdod jaunu albumu «No Other Way Out»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas blūzroka, indī un alternatīvā džeza grupa «The Coco’nuts» laidusi klajā otro studijas albumu «No Other Way Out», informē grupas pārstāve Anna Luīze Pētersone.

Pēc Pētersones paustā, albums pieejams populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs un vēsta par attīstību caur grūtībām.

Kā skaidro grupas pārstāvji, albums ir par jaunām atklāsmēm par dzīvi. «Kad rakstījām albumu, bijām sailgojušies pēc skaistuma un nodevāmies tā meklējumiem melodijā. «No Other Way Out» ir par to skaistumu, ko ikdienā nepamanām, par ļaušanos un uzticēšanos dzīvei, par atlaišanu un nebaidīšanos no zaudējumiem. Par noticēšanu neizskaidrojamajam un nebaidīšanos no melanholijas,» norāda grupas pārstāvji.

Albuma astoņas dziesmas ir ierakstītas "Valmieras siltumnīcā", sadarbojoties gan ar Latvijas Radio bigbends mūziķiem trompetistu Oskaru Ozoliņu, trombonisti Lauru Rozmbergu un saksofonistu Kristapu Lubovu, gan ar nozares talantiem "Melo M čellistu Miķeli Dobočinu un perkosionistu Migelu Hernandezi Giraldi no Čīles. Albuma vizuālais mākslinieks ir Aigars Opincāns.

Albuma «No Other Way Out» prezentācijas koncerts notiks ceturtdien, 14. jūnijā, klubā «One One».

«The Coco’nuts» sastāvā muzicē septiņi mūziķi - galvenā vokāliste Marija Broča, bekvokāliste Monta Kurme, bekvokāliste un tautiņinstrumentāliste Inese Bērziņa, ģitārists un vokālists Pēteris Narubins, flautists Jāzeps Podnieks, bundzinieks Artūrs Strautmanis, kontrabasists Toms Valmiers un trompetists Reinis Puriņš. Grupas daiļradē tiek variēts ar fanka, indī, blūzroka un alternatīvā džeza mūzikas žanriem.

Muzikālās gaitas grupa «The Coco’nuts» sāka 2012. gadā, un līdz šim izdots minialbums «Appetizer» 2014. gadā un studijas debijas albums «Amid Opposites» 2016.gadā. Līdzšinējā grupas darbībā muzicēts vietējos, kā arī ārvalstu festivālos un pasākumos, tostarp festivālā «Positivus», «Riga Funk fest» un «International Jazz day», «Rīgas Ritmi», Tartu Indie mūzikas festivālā un vēl citos pasākumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu