Kanye West: "Piereģistrējies!" (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Hiphopa sesnsācija Kanje Vests (Kanye West) gatavojas iepriecināt savus fanus ar otro studijas albumu.

Jaunais albums "Late Registration" veikalu plauktos nonāks 16. augustā. Albuma dziesmu saraksts pagaidām vēl netiek izpausts, taču zināms, ka blakus soloskaņdarbiem, platē būs dzirdamas vairākas sadarbības ar viesmāksliniekiem - soula dziedātājs Džons Ledžends (John Legend) un Džons Maiers (John Mayer) ir tikai daži no zināmajiem vārdiem.

Par pirmo singlu kļuvis skaņdarbs "Diamonds", kas amerikāņu raidstacijās sācis skanēt no 15. jūnija. Video filmēts Čehijas galvaspilsētā Prāgā, Kanje vēlējies parādīt, cik smagi un sarežģīti tiek iegūti dažādi dārgakmeņi, kurus tik ļoti iemīlējuši daudzi hiphopa mākslinieki un daudzas augstākās sabiedrības dāmas.

"Late Registration" sekos mākslinieka debijas ierakstam "The College Dropout", kas sacēla pamatīgu ažiotāžu. Plate tika pārdota gandrīz 3 miljonos kopiju un nokļuva ASV topa otrajā vietā.

Atgādinām, ka 2004. gadā 27 gadus vecais reperis, producents un dziesmu autors Kanje Vests ieguva "Grammy" balvas labākās repa dziesmas kategorijā par savu dziesmu "Jesus Walks", labākā repa albuma kategorijā par albumu "The College Dropout" un labākās R&B dziesmas kategorijā (kopā ar Alisiju Kīzu).

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu