Kāpēc Meganu Mārklu salīdzina ar Zviedrijas princesi Sofiju?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Lai gan šķita, ka pasaule topošo prinča līgavu Meganu Mārklu salīdzinās ar Kembridžas hercogieni, prinča Viljama sievu Ketrīnu Midltoni - tā tomēr nav. Karaliskās ģimenes fani saskata Meganā līdzību ar Zviedrijas princesi Sofiju, Zviedrijas prinča Kārļa Filipa sievu un bērnu māti. Kas tad abas dāmas vieno bez vīriem-prinčiem un tumši brūnajām matu cirtām?

 
Foto: scanpix

Abas pamet šovbiznesu

Par Meganas Mārklas aktrises un TV šovu vadītājas karjeru pasaule jau nedaudz zina. Visgrūtākais lēmums viņai bija pamest filmēšanos veiksmīgajā seriālā «Suits». Kā izrādās, arī Sofija pirms ieprecēšanās karaliskajā ģimenē piestrādāja par modeli un realitātes šova zvaigzni. Sofiju sabiedrība iepazina šova «Paradise Hotel» zviedru versijā, kā arī bikini peldkostīmu demonstrācijās.

 
Foto: scanpix

Stila dvīnes

Meganas garderobē ir vienkrāsaini apģērba gabali ar asimetrisku un interesantu piegriezumu. Viņa nebaidās eksperimentēt ar stilu. Tas viss ir pilnīgi pretējs tam, kā ģērbjas Kembridžas hercogiene Keita. Viņa mīl košus kostīmus un bieži izvēlas raibu un puķainu audumu tērpus.

Ar Sofiju ir līdzīgi - arī viņai patīk ģērbties klasiski, eleganti, bet ar odziņu!

#princesssofia #sofiaofsweden #sofiahellqvist

A post shared by @ princesssofiafamily on

#New Details for Harry and Meghan’s wedding day: 1️⃣ The wedding service will begin at 12 pm at St. George’s Chapel. The Dean of Windsor will conduct the service and the Archbishop of Canterbury will officiate the wedding vows. 2️⃣ At 1pm, Meghan and Harry will begin a carriage procession from St. George’s through Windsor Town. 3️⃣ Following the ceremony there will be a reception for the couple and wedding guests at St. George’s Hall. 4️⃣ Later in the evening, Prince Charles will host a private reception for the couple’s close friends and family. . . . #harryandmeghan #meghanmarkle #princeharry #meghanandharry #meghanmarklefans #meghanmarklestyle #royalwedding #may192018 #kensingtonpalace #royals #britishroyals #britishroyalfamily #windsor #windsorcastle #news #royalnews #wedding #weddinginspo

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry (@meghanxharry) on

A post shared by @princessmeghanmarklesparkle on

 
Foto: AFP/Scanpix

Vienādie svārki!

Interesanta sakritība ir greznie svārki, kurus Megana uzvilka oficiālajā fotosesijā saderināšanās faktam par godu. Sofija šādos svētkos apmeklēja kādu svinīgu pasākumu.

 
Foto: AP/Scanpix

Abas dāmas ļoti mīl jogu

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu