10 slaveni aktieri ar netradicionālu seksuālo orientāciju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AFP/Sputnik/Scanpix

«Baltijas praids» katru gadu notiek kādā no trim Baltijas valstīm un šogad norisināsies Rīgā 9. jūnijā. Gatavojoties šim notikumam, Sejas.lv saviem lasītājiem piedāvā topu, kurā apkopoti pasaulē slaveni vīrieši, kuri nebaidās atzīt, ka viņiem patīk sava dzimuma pārstāvji.

 
Foto: Reuters/scanpix

Nīls Patriks Hariss

Amerikāņu aktieris, kurš kļuva slavens visā pasaulē, atveidojot brunču mednieka Bārnija lomu seriālā «How I Met Your Mother». Pašlaik Nīls redzams seriālā «A Series of Unfortunate Events».

 
Foto: Reuters/scanpix

Sers Ians Marejs Makellens

Britu teātra un kino aktieris - pasaulē vislabāk pazīstams ar Gendalfa lomu «The Lord of the Rings» un «The Hobbit» sāgās, un kā mutants Magneto «X-Men» filmu sērijā.

 
Foto: AFP/Scanpix

Stīvens Frajs

Britu aktieris, filmējies seriālos «Bones», «The Thin Blue Line», «Blackadder» un tā turpinājumos, kā arī redzams kinolentēs «V for Vendetta», «The Hitchhiker's Guide to the Galaxy», «Sherlock Holmes: A Game of Shadows» un citās.

 
Foto: Sputnik/Scanpix

Mets Bomers

Amerikāņu aktieris - redzams, piemēram, seriālā «Chuck» un filmās «The Normal Heart», «In Time», «Magic Mike» un «Magic Mike XXL».

 
Foto: AP/Scanpix

Lūks Evanss

Britu aktieris, kurš pasaulē pazīstams ar dalību kinolentēs «Dracula Untold», «Beauty and the Beast», «Fast & Furious 6», «The Hobbit: The Desolation of Smaug», «The Girl on the Train».

 
Foto: Reuters/scanpix

Džims Pārsons

Amerikāņu aktieris, kurš pasaules slavu iemantoja ar kaitinošā ģēnija Šeldona lomu seriālā «The Big Bang Theory».

 
Foto: AFP/Scanpix

Ventvorts Millers

Šis britu aktieris vislabāk pazīstams ar lomu skarbajā seriālā par izlaušanos no cietuma «Prison Break».

 
Foto: Reuters/scanpix

Kevins Speisijs

Amerikāņu aktieris, filmējies, piemēram, «The Usual Suspects», «L.A. Confidential», «Se7en», «American Beauty», «Baby Driver» un «21».

 
Foto: Reuters/scanpix

Deivids Haids Praiss

Amerikāņu aktieris, redzams seriālos «Frasier», «Wet Hot American Summer» un «The Good Wife», kā arī filmā «Down with Love».

 
Foto: AP/Scanpix

Viktors Gārbers

Kanādiešu aktieris - filmējies seriālos «Arrow», «The Flash», «Legends of Tomorrow», «The Orville» un «Alias», kā arī filmās «Argo» un «Titanic».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu