Pāru stils, ierodoties uz prestižo «Tony» balvu pasniegšanas ceremoniju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Ņujorkā svētdien, 10. jūnijā, norisinājās 72. teātra balvu «Tony» pasniegšanas ceremonija, kuru apmeklēja daudzi sabiedrībā pazīstami pāri, tajā skaitā aktrise Tīna Feja ar vīru Džefu Ričmondu, aktieris Zaharijs Kvinto ar partneri Mailsu Makmilanu, aktrise Klēra Deinsa ar vīru Hjū Densiju, aktrise un komiķe Eimija Šūmere ar vīru Krisu Fišeru.

Kā jau ziņots, «Tony» balvu ceremonijā ar desmit godalgām, arī labākā mūzikla balvu, triumfēja mūzikls «The Band's Visit», otrajā vietā ar sešām balvām atstājot lugas «Harry Potter and the Cursed Child» iestudējumu.

Mūzikls «The Band's Visit» ir tapis pēc izraēliešu filmas ar tādu pašu nosaukumu motīviem, un tas vēsta par Ēģiptes policijas orķestri, kuram ir jāuzstājas kādā Izraēlas pilsētā, tomēr tas nejauši ir nonācis aplamā vietā. Stāsts par to, kā atšķirīgu kultūru pārstāvji spēj strādāt kopā, uzrunājis vairumu «Tony» vēlētāju.

«[Mūziklā] «The Band's Visit» mūzika sniedz cilvēkiem cerību un liek robežām izzust,» saņemot labākā jaunā mūzikla godalgu, sacīja producents Orins Volfs. Pasaulē, kas «arvien vairāk sliecas uzsvērt mūsu atšķirības», izrāde sniedz vienotības vēstījumu, viņš piebilda.

«The Band's Visit» cita starpā saņēma labākā mūzikla godalgu, kā arī godalgas kategorijās «labākais aktieris mūziklā» un «labākā aktrise mūzikā», godalgas par labāko mūzikla režiju un libretu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu