Cīkstonis Jurčenko zaudē cīņā par bronzas medaļu PČ junioriem

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Cīņas Federācija

Cīkstonis Alberts Jurčenko sestdien Brazīlijas pilsētā Salvadorā cieta zaudējumu cīņā par bronzas medaļu pasaules junioru čempionātā, informē organizatori.

Jurčenko brīvās cīņas sacensībās svara kategorijā līdz 74 kg priekšsacīkstēs vispirms ar 5:6 atzina Krievijas sportista Gadiži Nabijeva pārākumu un astotdaļfinālā netika. Taču, tā kā vēlāk Nabijevs aizkļuva līdz finālam, tad Jurčenko tika pie iespējas cīnīties gandarījuma turnīrā.

Tajā Latvijas cīkstonis vispirms ar 13:2 pieveica Dovletjratu Orazgiljovu no Turkmenistānas, bet pēc tam 12:1 uzvarēja Karlosu Izkuerdo no Kolumbijas, nodrošinot vietu cīņā par bronzas medaļu, kurā Jurčenko sīvā cīņā ar 2:3 piekāpās Tarzanam Maisuradzem no Gruzijas.

Jurčenko tika klasificēts piektajā vietā.

Iepriekš sacensībās Ņikita Masjuks ieguva 12. vietu grieķu-romiešu cīņā svara kategorijā līdz 66 kg, bet Aleksandrs Jurkjans grieķu-romiešu cīņā svarā līdz 60 kg tika klasificēts 11. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu