Kāda māte, tāda meita jeb Zviedrijas kroņprinceses un meitas tērpi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz ar Zviedrijas kroņprinceses Viktorijas (40) un viņas vīra prinča Daniela (44) vizīti Latvijā neesam nepamanītu atstājuši arī princeses gaumīgo un pamanāmo tērpu izvēli. Tomēr, kā izrādās, šajā karaliskajā ģimenē labi izskatās ne tikai māte, bet arī meita. Pārim ir divi bērni – meita princese Estella (6) un dēls princis Oskars (2). Bet kleitas, protams, paliek dāmu ziņā, tāpēc piedāvājam apskatīt Viktorijas un Estellas tērpu izvēli publiskos pasākumos.

 
Foto: SIPA/ Scanpix

Elegance melnā un tumši zilā nokrāsā

Princese Viktorija savā vārda dienā sev un meitai princesei Estellai izvēlējās pogājamus mēteļus - melnu un tumši zilu, ar kažokādas apkakli. Oficiālajā sveikšanā karaļa pilī abas dāmas izskatījās ļoti eleganti.

Foto: SIPA/ Scanpix
 
Foto: TT NEWS AGENCY/ Scanpix

Tieši tik koši, lai pamanītu. Kāpēc ne?

Apmeklējot sava brāļa prinča Karla Filipa dēla prinča Gabriela kristības, Viktorija un Estella bija tērpušās sarkanā jaciņā un žaketē. Zem Estellas jakas bija manāma pelēka kleitiņa, savukārt Viktorija bija izvēlējusies tikpat košas krāsas svārkus kā tērpa augšdaļā. Skaisti un pamanāmi!

Foto: TT NEWS AGENCY/ Scanpix
 
Foto: SIPA/ Scanpix

Kāpēc lai rozā nebūtu karaliskā krāsa?

Apmeklējot brāļa prinča Karla Filipa dēla prinča Aleksandra kristības, princeses Viktorija un Estella izvēlējās tērpties maigi rozā kleitās. Kroņprinceses skaisti rakstainā kleita izcēla viņas sievišķību, savukārt Estellas vienkāršā kleitiņa – viņas meitenīgumu.

Foto: SIPA/ Scanpix
 
Foto: Reuters/ Scanpix

Skaistums slēpjas vienkāršībā

Sasveicinoties ar sanākušo pūli, kas vēlējās sveikt kroņprincesi dzimšanas dienā, Viktorija bija tērpusies ļoti askētiskā baltā kleitā ar brūnu jostu. Vieglu akcentu kleitai piešķīra apkaklītes volāni. Savukārt princese Estella bija tērpusies debeszilā kleitiņā pāri celim. Gan māte, gan meita izskatījās ļoti vasarīgi.

Foto: TT NEWS AGENCY/ Scanpix
 
Foto: TT NYHETSBYRÅN/ Scanpix

Svinībās bez baltās krāsas neiztikt

Princeses Viktorijas jaunākā bērna prinča Oskara kristībās karaliskajā kapelā Stokholmā abas ar meitu bija tērpušās izsmalcinātās baltās kleitās. Svinīgo koptēlu papildināja greznās galvasrotas. Ne mazāk pamanāms bija Oskara baltais, mežģīnēm apšūtais kristību tērps iespaidīgā garumā.

Foto: TT NYHETSBYRÅN/ Scanpix
 
Foto: TT NEWS AGENCY/ Scanpix

Jaciņu burvība nav zudusi

Vienā no savām dzimšanas dienām kroņprincese Viktorija izvēlējās brīnišķīgu ziedu rakstu kleitu ar maigi rozā krāsas jaciņu. Arī princesei Estellai bija izvēlēta rakstaina kleita ar līdzīgu jaciņu. Šarmanti, vasarīgi un romantiski.

Foto: TT NEWS AGENCY/ Scanpix
 
Foto: TT NEWS AGENCY/ Scanpix

Nost ar vienmuļo! Pretī pavasarim dāmas dodas koši

Vārdadienā tradicionāli sasveicināties ar tautu princeses Viktorija un Estella ieradās koši zilos mētelīšos. Tā kā vārda dienu Viktorija svin martā, tad pēc pelēcīgās ziemas košas krāsas ir tieši laikā, lai kliedētu drūmu noskaņojumu. Abas dāmas šajā pasākumā bija dikti smaidīgas un izskatījās apmierinātas ar notiekošo.

Foto: TT NEWS AGENCY/ Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu