Džeimss un Karijs uzstāj, ka nākamie NBA čempioni neapmeklēs Balto namu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/LETA/TVNET kolāža

ASV prezidentam Donaldam Trampam atceļot 2018.gada amerikāņu futbola «Super Bowl» trofejas uzvarētājiem Filadelfijas «Eagles» uzaicinājumu apmeklēt Balto namu, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA superzvaigznes Lebrons Džeimss un Stefans Karijs atzina, ka neviena no komandām uzvaras gadījumā nepieņems uzaicinājumu apmeklēt Balto namu.

Es zinu, ka neatkarīgi no tā, kas šogad uzvarēs finālsērijā, neviena no komandām negrib saņemt uzaicinājumu. Ne Klīvlendas «Cavaliers», ne Goldensteitas «Warriors» nedosies uz Balto namu, preses konferencē atzina Džeimss.

NBA superzvaigzne Džeimss ASV prezidenta lēmumu atcelt «Eagles» uzaicinājumu uz Balto namu skaidroja, ka tas esot tipiski viņam.

«Kamēr viņš vadīs Balto namu, tikmēr šāda veida lietas un komunikācija notiks,» par Trampu izteicās Džeimss. «Ir ļoti daudz cilvēku, kas uzskata, ka viņš nav priekš tautas vai dara lietas, kas tautai nenāk par labu. Tāpēc neesmu pārsteigts, izdzirdot jaunumus par Filadelfijas komandu.»

Džeimss uzskata, ka Baltā nama neapmeklēšana nepadara čempiontitulu mazvērtīgāku. «Cilvēki sauks tevi par čempionu visu tavu atlikušo mūžu, tādēļ neļausim kādam, kurš neuzaicina tevi uz savu māju, sabojāt šo mirkli,» atzina Džeimss.

Noslēgumā «Cavaliers» līderis atzina, ka Baltā nama apmeklēšana neesot svarīgāka par titula izcīnīšanu.

«Izcīnīt čempiontitulu - uzvarēt «Super Bowl», izcīnīt Stenlija kausu vai NBA čempiontitulu - ir daudz lielāks un svarīgāks notikums, nekā saņemt uzaicinājumu viesoties Baltajā namā, it sevišķi, kamēr viņš ir tur,» atklāja Džeimss.

Arī Goldensteitas «Warriors» līderis Stefans Karijs esot atzinis, ka uzvaras gadījumā viņa komanda Balto namu neapmeklēs.

Jāpiemin, ka pērn Tramps atcēla esošās NBA čempionvienības Goldensteitas «Warriors» uzaicinājumu apmeklēt Balto namu. Iemesls šādai rīcībai bija vairāku spēlētāju iebildumi apmeklēt Balto namu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu