Kur 9 gadus bija pazudis šlāgerdziedātājs Andris Skuja?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv24.lv

90. gadu sākumā par šlāgermūzikas superzvaigzni ar dziesmu «Gaidi mani Ventas krastā» kļuva zemās balss īpašnieks Andris Skuja. Arī vēlāk viņš aktīvi koncertēja, izdeva jaunas dziesmas, taču pēdējos gandrīz desmit gadus par viņa gaitām zināms bija visai maz. Šodien jaunākajā «Vakara Ziņu» numurā publicēta īsa saruna ar Skuju, kurā viņš atklāj, ar ko šos gadus nodarbojies.

Izrādās, dziedātājs bija nodevies astroloģijai un ārstniecisko dēļu terapijai. «Es mācījos astroloģiju un veltīju tai deviņus gadus. Nevarētu teikt, ka biju pazudis pavisam, jautājums drīzāk, cik publiski darbojos. Man tāpat kā jebkura cilvēka dzīvē ir skaļie un klusie periodi, bet mūziku pametis es nekad neesmu,» savu prombūtni no lielās skatuves skaidro mūziķis.

Šobrīd Skuja pēc vairāku gadu pauzes ir atgriezies uz lielās skatuves. Andris kopā ar pašmāju estrādes zvaigznēm Gunti Skrastiņu, Arti Robežnieku, Žoržu Siksnu un citiem brašiem kungiem apceļo Latviju ar koncertprogrammu «Kungi uzlūdz dāmas».

Intervijā viņš atklāj, ka arī mūzikas biznesam ir svarīgas astroloģijas zināšanas.

«Ja albumu izdod nepareizā laikā, tad grūti pēc tam būs ar tā pārdošanu,» viņš saka. «Tas pats ar koncertiem. Jāpalaiž pareizajos datumos.»

Skaidrs, ka savas jaunās turnejas koncertu datumus viņš izvēlējies, balstoties savās zināšanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu