Galīgi nedzert ir pilnīgi «crazy» – patiess stāsts par alkohola atkarību

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Kad es iedzeru brīvdienā, man ir šausmīgi grūti «atiet», tas traucē darbam, dzīvei. Visu ko esmu mēģinājis, taču pēc laika viss atgriežas,» televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» šovā «Melu detektīvs» atklās Jānis.

Viņš kopā ar sievu Svetlanu sēdīsies pie melu detektora, lai risinātu sasāpējušos jautājumus. Pāris viens otrā ieskatījās vēl tad, kad Svetlana bija precēta sieva un arī Jāni saistīja laulības saites ar citu sievieti. Šobrīd viņu iepriekšējās attiecības šķirtas un abi dzīvo kopā. Tomēr pāra laimei traucē Jāņa aizraušanās ar grādīgajiem dzērieniem - viņš neslēpj, ka ir alkoholiķis. Taču, lai arī vīrietis apzinās, ka šī atkarība traucē dzīvot, pret Svetlanas ierosinājumu nelietot alkoholu vispār viņš ir ļoti skeptisks.

«Mazlietiņ iedzert vajag. Tā turpināšana nākamajā dienā ir cits jautājums, tas jāierobežo. Bet galīgi nedzert – ir pilnīgi crazy!» atklās Jānis. Interesanti, ka ilgstoša lāpīšanās ir bijusi visu līdzšinējo Svetlanas dzīvesdraugu problēma - iespējams, tāpēc Jānis savā atkarībā vaino arī draudzeni. Jo tieši viņa otrajā rītā pēc iedzeršanas, baidoties, ka vīram būs slikti ar veselību, nopērk viņam «divsimtnieciņu». Vai pāris spēs tikt galā ar Jāņa atkarību?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu