Vismane piedzīvo sagrāvi «French Open» junioru turnīra otrajā kārtā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Latvijas tenisiste Daniela Vismane otrdien ar pārliecinošu zaudējumu noslēdza Francijas atklātā čempionāta («French Open») junioru turnīru.

Pašlaik 17 gadus vecā Vismane, kura WTA vienspēļu rangā atrodas 685. vietā, ar rezultātu 1-6, 2-6 piekāpās Polijas sportistei Igai Svjatekai, kura WTA rangā ierindojas 344.vietā.

Tāpat Vismane ieņem 31.pozīciju pasaules junioru rangā, kamēr 17 gadus vecā Svjateka tajā ierindojas 264.vietā.

Vismane par otrās kārtas sasniegšanu saņēma 50 profesionālā ranga punktus.

Latvijas tenisiste piedalījās arī Francijas atklātā čempionāta junioru dubultspēļu turnīra sacensībās, kur viņa pārī ar bulgārieti Gerganu Topalovu otrdien cieta neveiksmi pirmajā mačā. Vismane un Topalova ar rezultātu 2-6, 6-7 (3:7) zaudēja Krievijas tenisistēm Jeļinai Avanjesjanai un Marijai Timofejevai.

Pagājušajā gadā Vismane Francijas atklātā čempionāta junioru turnīrā izstājās otrajā kārtā, piekāpjoties Oļesjai Pervušinai no Krievijas.

Savukārt Latvijas tenisistes labākais sasniegums «Grand Slam» junioru turnīros ir trešās kārtas sasniegšana šogad notiekošajā Austrālijas atklātajā čempionātā.

Gados jaunā tenisiste regulāri startē zemākas raudzes ITF turnīros, tiekot arī pie WTA ranga punktiem. Viņas šosezon labākais sasniegums ir pusfināla sasniegšana ITF 15 000 raudzes turnīrā Mākonā.

Tāpat viņa šogad ar Latvijas izlasi piedalījās Federāciju kausa duelī pret Krieviju, Latvijai izcīnot ceļazīmi uz otro pasaules grupu. Vismane ar Diānu Marcinkēviču piedalījās dubultspēlē, tajā gan piedzīvojot zaudējumu, taču tobrīd mača iznākums jau bija zināms, Latvijai gūstot panākumu ar 3-2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu