Nav zināms, kad varētu atvērt Rēzeknē ugunsgrēkā cietušo veikalu «Maxima»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Pagaidām nav zināms datums, kad varētu atsākt darbu Rēzeknē ugunsgrēkā cietušais veikals «Maxima», aģentūrai LETA atzina SIA «Maxima Latvija» komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

Patlaban tiek vērtēti veikalam nodarītie zaudējumi un lēsts, cik ilgs laiks būtu nepieciešams veikala atjaunošanai, skaidroja Dupate-Ugule.

Jau vēstīts, ka 6.jūnijā Rēzeknē aizdegās veikals «Maxima» un ugunsgrēkā cieta viens cilvēks.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Inta Palkavniece aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja, ka ap plkst.10.30 saņemts izsaukums uz Pulkveža Brieža ielu, kur bija redzami dūmi.

Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka deg kādas ēkas siena un piebūve 55 kvadrātmetru platībā. Pirms glābēju ierašanās no ēkas evakuēti 60 cilvēki.

Mēģinot nodzēst ugunsgrēku saviem spēkiem, ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots mediķiem. Ugunsgrēks likvidēts plkst.12.43.

Dupate-Ugule aģentūru LETA informēja, ka aizdegšanās konstatēta vienā no veikala noliktavas palīgtelpām. Nekavējoties tika sākta pircēju un darbinieku evakuācija un izsaukts VUGD.

Negadījumā viegli cietis viens «Maxima Latvija» darbinieks, kurš, konstatējot liesmas, izmantoja ugunsdzēšamo aparātu, lai mēģinātu tās apdzēst. Pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas darbinieks palaists mājās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu