Uz lielā ekrāna Vesa Andersona «Suņu sala»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ kinoteātros «Kino Citadele» un «Splendid Palace» skatāma režisora Vesa Andersona («Viesnīca Diženā Budapešta», «Lieliskais Lapsas kungs») jaunākā leļļu animācijas filma «Suņu sala» («Isle of Dogs»)

Režisora jaunā filma stāsta par 12 gadus veco Atari Kobajaši. Kad pēc korumpētā mēra pavēles visi Megasaki pilsētas suņi tiek nosūtīti dzīvot uz vientuļas salas, Atari vienatnē dodas glābt savu uzticamo suni Spotu. Kopā ar pārējiem suņiem viņš sāk krusta gājienu pret korumpēto mēru, kas pāraug piedzīvojumā, kurš mainīs ne tikai pilsētas, bet arī paša Atari dzīvi...

Filmu būs iespēja vērot angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā, kas nozīmē, ka varēs dzirdēt lieliski komplektētā oriģinālā aktieru sastāva balsis. Daudzi no aktieriem jau ir Vesa Andersona filmu veterāni, bet citus Vesa filmās būs iespēja dzirdēt pirmoreiz - tie būs Braiens Krenstons, Edvards Nortons, Bils Mjurejs, Džefs Goldblums, Frānsisa Makdormanda, Hārvijs Keitels, Grēta Gerviga, Skārleta Johansone un daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu