Porziņģa «Knicks» treneru korpusā varētu strādāt leģendārā «Bulls» sastāva spēlētājs Bačlers

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Par latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» galvenā trenera asistentiem varētu kļūt Džads Bačlers un Keits Smārts.

ESPN ziņo, ka pašreizējais Losandželosas «Lakers» galvenā trenera asistents Bačlers varētu kļūt par vienu no «Knicks» galvenā trenera Deivida Fizdeila palīgiem.

Savu trenera karjeru 49 gadus vecais Bačlers sāka vien 2016.gadā, līdz šim trenējot tikai «Lakers» komandu. Savukārt savas spēlētāja karjeras laikā viņš izcīnīja trīs NBA čempionu titulus, pārstāvot Čikāgas «Bulls», kuru tobrīd trenēja kādreizējais «Knicks» prezidents Fils Džeksons.

Tikmēr ESPN ziņo arī par iespējamo Keita Smārta pievienošanos Ņujorkas vienībai. 53 gadus vecā Smārta pieredzes bagāža ir krietni lielāka, jo viņš trenera amatā strādā jau kopš 1997.gada.

Karjeras laikā viņš bijis trenera asistents tādās vienībās kā Klīvlendas «Cavaliers», Goldensteitas «Warriors», Sakramento «Kings», Maiami «Heat» un Memfisas «Grizzlies», kā arī visās šajās komandās, izņemot «Heat» un «Grizzlies», Smārts bijis arī galvenā trenera amatā.

Tāpat viņš bijis ilggadējs kādreizējā Latvijas basketbolista Andra Biedriņa treneris «Warriors» vienībā, abiem kopā strādājot septiņus gadus.

«Knicks» maija sākumā oficiāli paziņoja par Fizdeila stāšanos komandas galvenā trenera amatā, viņam nomainot iepriekšējo treneri Džefu Hornačeku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu