Mārklas efekts - kā Saseksas hercogiene ietekmē interjera dizainu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Megana Mārkla - cilvēktiesību aktīviste, sieviešu tiesību aizstāve, bijusī seriāla «Ģēnijs uzvalkā» aktrise un jau arī Lielbritānijas karaliskās ģimenes locekle - ir elks un iedvesmas avots daudziem. Lai gan Meganas spēcīgākā puse ir apģērbu mode un skaistumkopšana, hercogiene labprāt iesaistās arī interjera dizaina radīšanā.

Nav šaubu, ka jaunā Saseksas hercogiene ir uzlikusi savu stila zīmogu Notingemas kotedžā - divu guļamistabu namiņā, kas atrodas Kensingtonas pils teritorijā. Megana savu interjera dizaina gaumi vērtē kā elegantu, modernu, sievišķīgu un šiku, taču vienlaikus hercogiene dod priekšroku mājīgiem un siltiem dizaina elementiem.

Katram, kurš vēlas mājoklī ieviest karalisku pieskārienu, krāsu ražotājs Valspar ir izveidojis īpašus toņus, iedvesmojoties no Meganas Mārklas un prinča Harija. Krāsu paletes toņi ir radīti, vadoties pēc Meganas Mārklas ģērbšanās stila, kā arī karaliskā pāra - Harija un Meganas apģērbu saderības viņu nozīmīgākajos brīžos, piemēram, saderināšanās paziņošanas brīdī pāris bija tērpies tumši zilos un spoži baltos toņos, proti, Megana izcēlās ar spoži baltu mēteli, bet Harijs - ar tumši zilu uzvalku. Visas Valspar krāsas Meganas kolekcijas krāsas savā starpā ir kombinējamas, un katrs krāsu pāris veidos neaizmirstamu telpas dizainu.

Pirms Megana bija saderinājusies ar Hariju, viņas aizraušanās bija dzīvesstila bloga veidošana un sociālā tīkla Instagram uzturēšana. Savā blogā tolaik vēl aktrise Megana Mārkla atklāja, ka viņas mīļākie ziedi ir peonijas, kas viņu dara nebeidzami laimīgu. Aktrise tolaik savā Instagram kontā bija ievietojusi attēlu ar gultas malu, kuru sedza gaiša gultas veļa, bet blakus gultai bija novietots metāla fotorāmis, aromātiskā svece metāliskā svečturī un, protams, vāze ar peonijām.

Šā gada februāra beigās britu lielveikalu ķēde Sainsbury's radīja īpašu Meganas Mārklas interjera dizaina kolekciju, kas stipri atgādināja Mārklas bijušajā sociālo tīklu profilā publicētās bildēs redzēto. Sainsbury's kolekcijā ietilpst mākslīgi peoniju ziedi, stikla vāze, marmora imitācijas sešstūra formas paliktnis un svece metāliskā svečturī.

Par peonijām, tā vien šķiet, ir padzirdējuši visi Meganas fani un arī tirgotāji. Arī britu ziedu un floristikas veikalu ķēde Wyevale Garden Centres šā gada dārza tendencēs akcentē tieši peonijas, kas ir šīs vasaras populārākās puķes kāzu pušķiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu