Dziedātāja Robija Viljamsa sieva uztraucas par mākslinieka veselības stāvokli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Robija Viljamsa sieva piedalījusies populārajā televīzijas šovā «Loose women», un nu šo viņas piedalīšanos raidījumā apspriež visa pasaule.

Interese par raidījumu radās, jo, sadzirdot jautājumu par vīra veselības stāvokli, Robija Viljamsa sieva gandrīz sākusi raudāt un runājot viņas balss pat aizlūzusi.

Šādu jautājumu sieviete saņēma, jo, vadoties pēc mākslinieka pēdējā laika fotogrāfijām, redzams, ka tam ir veselības problēmas.

Sieviete neslēpa, ka daudzus gadus dziedātājam ir paaugstināta trauksmes sajūta, kuru var sajaukt pat ar sirdslēkmi, panikas lēkmju dēļ Robijs vairakkārt nogādāts slimnīcā.

Viljamsa sieva piebilda, ka panikas lēkmes ir kļuvušas biežākas, tās ietekmē vispārējo veselības stāvokli, ne tikai psiholoģisko, un viņa pārdzīvo, jo neapzinās, kā šo lēkmju laikā var palīdzēt vīram.

Pats Robijs nav slēpis, ka viņa psiholoģiskais stāvoklis pasliktinājies, jo viņš daudz pārdzīvojis sava jaunā albuma - The Heavy Entertainment Show iznākšanas laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu