Mejerim pēc ceļgala operācijas būs nepieciešama trīs mēnešus ilga rehabilitācija

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Latvijas izlases un «VEF Rīga» basketbolistam Marekam Mejerim pēc ceļgala operācijas būs nepieciešama aptuveni divus līdz trīs mēnešus ilga rehabilitācija, aģentūrai LETA atklāja «VEF Rīga» komandas direktors Gatis Jahovičs.

«VEF Rīga» kapteinis Mejeris traumu guva 29.maijā VTB Vienotās līgas ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē pret Maskavas CSKA komandu. Basketbolists pirmā puslaika pēdējās sekundēs pēc kritiena guva ceļgala savainojumu, pēc tā laukumā vairs neatgriežoties, izlaižot arī četras «OlyBet» Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas spēles pret «Ventspili».

«Marekam ceļgalā tika konstatēts atlūzis kauliņš, tāpēc tika veikta operācija. Šobrīd ārstu atzinums ir tāds, ka viņam atlabšanai būs nepieciešami divi līdz trīs mēneši,» sacīja Jahovičs, piebilstot, ka Mejera komandai ļoti pietrūcis LBL finālsērijā.

«VEF Rīga» trešdien nolika valsts čempionu pilnvaras, LBL finālsērijā ar 2-4 zaudējot «Ventspils» komandai, kas par valsts labāko komandu kļuva pēc četru gadu pārtraukuma.

Tāpat Mejeris nevarēs palīdzēt Latvijas izlasei 2019.gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs 28.jūnijā pret Zviedriju un 1.jūlijā pret Ukrainu, abus mačus Arņa Vecvagara vadītajai izlasei aizvadot viesos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu