Maini savu dzīvi ar hipnozes palīdzību (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Apgāds Zvaigzne ABC» ir laidis klajā divas Pola Makennas (Paul McKenna) grāmatas «Maini savu dzīvi 7 dienās» un «Atmet smēķēšanu šodien. Nepieņemoties svarā». Sagatavošanā ir vēl viens šā pasaulslavenā britu hipnotizētāja un bestselleru autora darbs «Es varu padarīt tevi laimīgu», informē izdevniecībā. Visām grāmatām pievienoti arī CD ar spēcīgu prāta programmēšanas hipnozi un pozitīviem apgalvojumiem.

Hipnoze palīdz sagatavot smadzenes vērtīgajai informācijai, ko piedāvā Pols Makenna. Ar viņa palīdzību miljoniem cilvēku ir kļuvuši slaidi, vairojuši pašapziņu, atmetuši smēķēšanu, pārvarējuši bezmiegu un samazinājuši stresu.

Foto: publicitātes

Grāmata «Maini savu dzīvi 7 dienās» iepazīstina ar Pola Makennas izveidoto unikālo personiskās transformācijas metodi. Ar tās palīdzību ikkatrs var apgūt veiksminieka domāšanas principus un dot savai dzīvei jaunu – sekmīgāku virzienu. Viņš pastāvīgi pārsteidz savu auditoriju, lasītājus un klientus, parādot, kā nelielas izmaiņas cilvēka dzīvē var dot lielus rezultātus.

www.zvaigzne.lv

Grāmata «Atmet smēķēšanu šodien, nepieņemoties svarā» palīdzēs ikvienam, kas ir nolēmis atbrīvoties no šā kaitinošā un neveselīgā ieraduma un cigarešu vietā turpmāk baudīt brīvības garšu.

Pols Makenna

Pols Makenna ir slavenākais britu hipnotizētājs un populārzinātnisko bestselleru autors: pēdējo 3 gadu laikā ir pārdoti 3 miljoni Pola Makennas grāmatu. Viņa TV šovus ir noskatījušies un seminārus apmeklējuši simtiem miljoni cilvēku 42 valstīs visā pasaulē. Savu unikālo personiskās transformācijas metodi Pols Makenna ir izmantojis, strādājot ar Holivudas filmu zvaigznēm, olimpisko zelta medaļu ieguvējiem, rokzvaigznēm, veiksmīgiem uzņēmējiem un pat karaliskās ģimenes locekļiem. Viņa

klientu lokā ir arī ļoti daudzas starptautiski pazīstamas personas, tostarp Džerija Halivela un Deivids Bekhems.

Pols ir palīdzējis atbrīvoties no «dēmoniem» un fobijām arī britu komiķim Raselam Brendam, kas pēc tam pat lūdzis to hipnotizēt pret mīlestību.

Ar savām starptautisku bestselleru statusu ieguvušajām grāmatām «I Can Make You Happy», «I Can Make You Sleep», «I Can Make YouThin», «I Can Make You Rich», «Stop Smoking Without Gaining Weight», «Hypnotic Gastric Band» Pols Makenna ir kļuvis par populārāko «non-fiction» grāmatu autoru Lielbritānijā. Viņam pieder grezna savrupmāja Holivudā, £35 miljoni bankā un nepārvarama kaislība uz «Ferrari».

Foto: publicitātes

Pols Makenna par savu darbu: «Es gribu, lai cilvēki jūtas apmierināti ar sevi un savu dzīvi. Dzīvē ir jābūt kādam mērķim. Citādi tā ir kā brauciens ar laivu bez airiem. Tu tikai riņķo un riņķo uz vietas, bet uz priekšu netiec. Turklāt mērķis var būt jebkas, sākot no augstākas pašapziņas veidošanas, miega kvalitātes uzlabošanas, atteikšanās no smēķēšanas līdz pat labākas finansiālās situācijas iegūšanai.

Es nevienam neapsolu sagādāt jaunu darba vietu, bet es garantēju, ka pēc manas programmas cilvēka prāts un ķermenis ir gatavi likt lietā visus iekšējos resursus, kas nepieciešami darba atrašanai.»

Latviešu hipnopsihoterapeits Edgars Skrodelis, ECCH, par grāmatu «Maini savu dzīvi 7 dienās»:

«Tā ir viena no reālistiskākajām «self-help» grāmatām. Tajā piedāvātie paņēmieni patiešām darbojas un ir pārbaudīti. Pols Makenna neliek lasītājiem iedziļināties pagātnē, meklējot problēmu cēloņus, bet gan paskaidro, kā, katru dienu izmainot kādu šķietami nenozīmīgu ieradumu vai rīcību, panākt ļoti lielas un jūtamas pārvērtības. Grāmata motivē izrauties no ieradumu rutīnas un uzlabot savu dzīvi, izmantojot tādas īpaši iedarbīgas tehnikas kā pašhipnoze un NLP».

www.paulmckenna.com

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu