Noteikumi, kas jāievēro Kardašjanu bērniem: absurdi vai pieņemami?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kourtneykardash/ Instagram

Šķiet retais nebūs dzirdējis par Kardašjanu ģimeni vai vismaz kādu no daudzajām meitām. Savu popularitāti šī kuplā ģimenīte iemantojusi, pateicoties realitātes šovam «Keeping Up with the Kardashians» (KUWTK), tomēr slavas zenītā tai palīdz noturēties arī slaveno meitu privātās dzīves notikumi, savu augumu aprišu nemitīga izrādīšana, kā arī nu jau bariņš bērnu, kuri ir vieni no pasaulē populārākajiem. Tomēr, lai arī tie būtu slavenību bērni, viņiem ir savi noteikumi, kas tiek ievēroti ģimenes lokā, ziņo thetalko.com. Kādi tie ir?

 
Foto: kourtneykardash/ Instagram

Kuru vārdu nedrīkst izrunāt bērnu klātbūtnē?

Neviens neuzdrošinātos Kardašjanu bērnu klātbūtnē pateikt vārdu «resns», tāpēc, ka tas ir izslēgts no viņu vārdu krājuma.

Kādā no KUWTK sērijām Krisa pajautāja Kortnijai: «Kā tu domā, vai es izskatos resna?» Uz ko Kortnija atcirta: «Nelieto, lūdzu, šo vārdu manas meitas klātbūtnē!»

Nav gan arī daudz iespēju, ka Kardašjanu bērniem būtu jebkādas svara problēmas, jo viņu uzturs ir diezgan ierobežots, it īpaši patērētais cukura daudzums. Kortnija savā mājas lapā atklāja: «Vienmēr cenšos izvairīties no cukura lietošanas. Tas rada atkarību. Esmu ievērojusi – pēc tam, kad esmu lietojusi cukuru, man to gribas vēl. Un, kad lietoju uzturā cukuru, man parādās vairāk celulīta.»

 
Foto: khloekardashian/ Instagram

No cik gadiem bērniem ir atļauta matu pieaudzēšana?

Kad Kortnijas meitai Penelopei bija tikai trīs gadi, viņas tante Hloja aizveda meiteni dienas ceļojumā uz kādu salonu Kolorādo štatā, lai pieaudzētu viņai matus.

Ievietojot bildi ar Penelopi, kur abām ir sapītas garas matu bizes, sociālajos tīklos, Hloja pierakstīja: «Izveidoju viņu par «mini es»».

Visticamāk, Penelopes māsīcu Nortu (Kimas Kardašjanas meitu) pārņēma skaudība, jo arī viņai pēc dažām dienām uzradās šādas bizes no pieaudzētiem matiem.

 
Foto: kimkardashian/ Instagram

Cik miesassargiem ir jābūt uz katru bērnu?

Katram bērnam Kimas Kardašjanas ģimenē ir savs miesassargs, kas pavada bērnus it visur – no mājām līdz pat spēļu laukumam. Apsardze Kardašjanu ģimenei tika pastiprināta pēc Kimas aplaupīšanas Parīzē.

Bērnu nolaupīšana esot Kimas lielākās bailes, tāpēc apsardze ir uzdevumu augstumos 24 stundas diennaktī.

Ekskluzīvas apsardzes firmas prezidents izteicās, ka tik nopietns apsardzes darbs varētu izmaksāt ap 100 000 dolāru dienā.

 
Foto: kimkardashian/ Instagram

No kādiem dizaineriem drīkst pieņemt dāvanas bērniem?

Kardašjanas zina: lai ko arī viņu bērni uzvilktu, tas tiks pārdots dažu minūšu laikā. Tāpēc viņas atbalsta tikai viņām labi zināmus dizainerus.

Kimas meita Norta ir tikusi apdāvināta ar «Hermes» rokassomiņu un dārgakmeņiem izrotātu «Balmain» kleitu. Viņa ir saņēmusi luksusa dāvanas arī no dizaineriem «Givenchy» un «Stella McCartney».

Žurnāls «Life and Style» atklāja, ka bērniem ir sava stila komanda, kuras izmaksas ir aptuveni 5000 dolāru nedēļā. Nortai ir stilists, frizieris un manikīra meistars, kuri viņu sapucē katru dienu. Norta ir viens no fotografētākajiem bērniem pasaulē.

 
Foto: kimkardashian/ Instagram

Kādas krāsas apģērbu nedrīkst valkāt?

Kardašjanas zina, ka viņu bērnu bildes tiks pārdotas visdārgāk, tāpēc iziešana sabiedrībā atbilstošā apģērbā ir obligāts nosacījums. Šiem bērniem ir jābūt rītdienas zvaigznēm, lai viņi varētu turpināt Kardašjanu dinastiju. Un panākumu atslēga ir būt soli priekšā modes lauciņā.

Lielākoties Kimas meita Norta savu apģērbu izvēlas pati, bet ir viens nosacījums, kas jāievēro, – nevelc apģērbu rozā krāsā.

Avoti stāsta, ka pirms iepazīšanās ar Kanji Vestu Kimai paticis vilkt rozā drēbes. Tomēr Kanjem šī krāsa nav patikusi. Viņš uzskata, ka tas ir pārāk klišejiski – sievietei jebko nēsāt rozā krāsā. Un viņš nevēlas, lai rozā apģērbu valkātu arī viņa meita.

Kāds interneta portāls atklāja «Vouge» redaktores teikto: «Nesaprotu, kāpēc Nortas vecāki ģērbj viņu melnā krāsā. Nortai tumšas krāsas nav piemērotas.»

 
Foto: kimkardashian/ Instagram

Cik lielai ir jābūt bērna dzimšanas dienas ballītei?

Kima un Kanje pārsteidza visus, kad par godu Nortas pirmajai dzimšanas dienai uzrīkoja festivālu ar nosaukumu «Kidchella» - līdzīgi kā ikgadējo slavenību apmeklēto festivālu Kalifornijā - «Coachella». Ballīte aizņēma visu Kimas māsas Kortnijas dārzu.

Ģimene dalījās ar bildēm, kur redzams liels panorāmas rats un skatuvīte māksliniekiem. Īsti gan nav zināms, cik izmaksāja šī ballīte, bet piepūšamā pils lēkāšanai vien izmaksāja 15 000 dolāru.

#Kidchella

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 
Foto: kourtneykardash/ Instagram

Kas Kardašjanu bērniem vienmēr būs pirmajā vietā?

Lai Kardašjanu ģimene nezaudētu savu slavu, šovs KUWTK jāuztur «pie dzīvības» pēc iespējas ilgāk. Tāpēc bērnu izglītošana vienmēr tiek pakārtota realitātes šova filmēšanai, un, ja nepieciešams, bērni drīkst neapmeklēt skolu. Piemēram, Kortnija savam astoņgadīgajam dēlam bez sirdsapziņas pārmetumiem ļauj palikt mājā, ja tajā dienā paredzēta filmēšana.

Par mācībām gan netiek aizmirsts pavisam, ja nepieciešams, bērniem tiek notiek mājmācība.

 
Foto: kimkardashian/ Instagram

Cik gari drīkst būt bērnu vārdi?

Kardašjanu ģimenē noteikumi ir visam, pat vārdiem, kādus drīkst dot bērniem. Hloja, ciemojoties šovā pie Elenas Dedženeresas, paskaidroja, kāpēc bērniem ir tik neparasti vārdi: «Tiem jābūt īsiem, viegli izrunājamiem un vēlams vienzilbīgiem.»

Penelope un Čikāga ir vienīgie Kardašjanu bērnu vārdi, kuros ir vairāk nekā divas zilbes. Pārējiem bērnu vārdiem ir viena vai divas zilbes – Meisons, Stormi, Reina, Norta, Seints un Drīma.

 
Foto: kyliejenner/ Instagram

Kāda veida līgums ir jāparaksta katram, kas satiekas ar Kardašjanu bērniem?

Kad bērnu auklīte publiskoja memuāru par kopā ar Kardašjanu ģimeni pavadītajiem gadiem, viņi izlēma, ka vairs nepieļaus ko tādu. Tāpēc tagad ikviens, kurš ir bērnu tuvumā, paraksta neizpaušanas līgumu. Kima savā mājas lapā rakstīja: «Tas ir kas tāds, ar ko mums jāsadzīvo katru dienu. Cilvēki meklē skandālus un nejaukus stāstus, lai ar tiem veidotu savu slavu.»

Arī Kimas māsa Kailija liek parakstīt šādu līgumu ikvienam, kurš satiek viņas meitu Stormi. Līgumā ir nosacījums, kas paredz 10 miljonu dolāru sodu, ja tiks fotografēta viņas meita un bildes tiks pārdotas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu