Bolts un DĀR futbola komanda par noslēgto līgumu pajokojuši

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules ātrākais cilvēks jamaikietis Useins Bolts un Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) futbola klubs «Mamelodi Sundowns» pajokojuši par abpusēju vienošanos, kas paredzējusi pušu sadarbību.

Pirmdien 31 gadu vecais Bolts, kurš noslēdzis savu vieglatlēta karjeru, nāca klajā ar paziņojumu, ka otrdien atklās vienības nosaukumu, ar kuru parakstīs līgumu.

Tiesa, vēlāk parādījās informācija, ka Bolts piedalīsies labdarības mačā. Viņš būs Pasaules komandas kapteinis spēlē pret popmūzikas zvaigznes Robija Viljamsa pārstāvēto Anglijas vienību. Šis mačs risināsies 10. jūnijā Mančestras «United» stadionā «Old Trafford».

Pirmdien «Mamelodi Sundowns» savā «Twitter» kontā publicēja bildi, kurā redzams Bolts komandas formas tērpā. Izrādījās, ka jamaikietis būs spēlētājs labdarības mačā, kas veltīts cīņai pret AIDS. Citu kontraktu viņam nav.

«Kļūt par profesionālu futbolistu ir mans sapnis. Doties laukumā «Old Trafford» stadionā un spēlēt pret futbola leģendām būs neaizmirstams brīdis,» Mančestras «United» mājas lapā citēts Bolts.

Astoņkārtējais olimpiskais čempions jau sen sapņojis par futbola spēlēšanu augstā līmenī. Iepriekš viņš aizvadījis treniņus Vācijas bundeslīgas vienībā Dortmundes «Borussia» un Anglijas premjerlīgas klubā Mančestras «United», bet līgumu līdz šim nav parakstījis.

Bolts savu sprintera karjeru noslēdza 2017. gada vasarā pēc pasaules čempionāta Londonā. Pēdējās sacensībās viņš iedzīvojās savainojumā, atveseļošanās no kura prasīja piecus mēnešus.

Boltam pieder pasaules rekords 100 m un 200 m sprinta distancē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu