Adelīna īsteno savu sapni un laiž klajā video (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Adelīnas Jurevičas privātais arhīvs

Jaunā dziedātāja Adelīna Jureviča jeb Adelly, kura iedvesmojusies gan no pasaulē slavenās popdīvas Lady Gagas, gan iepazinusi Ameriku un Angliju, beidzot pieteiks sevi šovbiznesā. Jau februāra sākumā viņa prezentēs savas jaunākās dziesmas «You Will Be» videoklipu.

Adelīnas jaunākās dziesmas «You Will Be» videoklips tika filmēts aizvadītā gada oktobrī. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Adelīna stāsta: lai arī laika apstākļi vairs nav bijuši labvēlīgi, viņa Rīgas centra ielās filmējusies šortos un jaciņā.

Videoklipā attēlota nakts pilsēta. «Vienmēr esmu vēlējusies nofilmēt videoklipu nakts gaismu un kustību laikā. Pilsēta naktī ir viena no lietām, kas mani vienmēr ļoti iedvesmo un liek rakstīt dziesmas vai pierakstīt radošas idejas. Videoklipā nolēmu parādīt, cik skaista var būt Rīga naktī! Videoklipu filmēja Toms Elnionis, bet dziesmu producēja «DoStudijas» producents Rolands Sīpols. Video tika filmēts naksnīgajās Rīgas ielās, krastmalā un klubā «Burlesque», kā arī uz Salu tilta,» stāsta Adelīna.

Sadarbībā ar «DoStudiju» jaunā dziedātāja Adelīna kafejnīcā «Ar mani atkal runā kaijas» 2. februāra vakarā prezentēs savu jauno videoklipu, kā arī sniegs nelielu akustisko R&B koncertu.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu