R&B un popmūzikas princeses Adelīnas eksotiskais ceļojums uz Taizemi (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto no Adelly privātā arhīva

Jaunā Latvijas R&B un popmūzikas princese Adelly jeb īstajā vārdā Adelīna Jureviča nesen atgriezusies no ceļojuma pa Taizemes salām. Lai sasildītos, atgūtu enerģiju un iegūtu pozitīvas emocijas, Adelly baudīja dienvidu saules starus un ieguva pamatīgu ādas apdegumu, peldējās kristālzilā jūrā, devās safari tūrē, izbaudīja šopingu, kā arī vizinājās ar jahtu.

Foto: Foto no Adelly privātā arhīva

Daloties iespaidos par ceļojumu uz Taizemi, Adelīna Jureviča stāsta: «Aizbraucu uz savu sapņu zemi. Šī vieta tik tiešām ir pasakaina, un citas valstis, kur esmu bijusi, nevar līdzināties tam skaistumam, ko var baudīt Taizemē. Kaut esmu dzimusi un augusi Latvijā, joprojām nevaru pierast pie aukstajām ziemām, tādēļ nolēmu, ka šo gadu veltīšu ceļojumiem uz siltajām zemēm, kur līdz šim neesmu bijusi.»

Foto: Foto no Adelly privātā arhīva

Koh Samui salas džungļos paslēpies Budas dārzs

«Nonākusi Taizemē, sākotnēji nevarēju pierast pie vietējo iedzīvotāju runas veida, kas izklausās tik smieklīgi, ka es pat mācēju viņu runas manieri aptuveni attēlot.

Pēc ilga lidojuma nokļuvu Taizemes trešajā lielākajā salā Koh Samui salā. Sala nebūt neizskatījās pēc tiem attēliem, ko biju apskatījusi interneta vietnē «google». Cilvēki pa salu pārvietojas ar motobaikiem, tāpēc arī mēs uz visu ceļojuma laiku noīrējām šos braucamrīkus.

Foto: Foto no Adelly privātā arhīva

Otrajā ceļojuma dienā devāmies safari tūrē. Aizceļojām uz džungļiem, kur mīt ziloņi, tīģeri un citi dzīvnieki. Pabijām arī «Secret buddha garden». Šī vieta tik tiešām ir noslēpumu apvīta, jo ir paslēpta džungļos. Redzētais mani iedvesmoja.

Pret saules apdegumiem salas aptiekāri bezpalīdzīgi

Apmeklējām arī tuvumā esošās salas - Koh Nang Yuan un Koh Tao, kur izskatījās vienkārši pēc paradīzes - kristāldzidrs ūdens, palmas, saule un tropiskā vide. Šeit ir viena no visskaistākajām vietām pasaulē! Tiesa gan, šajā vietā ieguvu saules apdegumu. Tik ļoti apdegu, ka nevarēju pastaigāt, jo sāpēja viss ķermenis. Centos sameklēt krējumu vai kefīru, ar ko apsmērēt apdegušās vietas, bet viņiem nekā tāda nav. Meklējām visur, un biju jau tuvu izmisumam. Mani ļoti sadusmoja fakts, ka aptiekās strādā amatieri, kas nesaprot angļu valodu un nav farmaceiti, jo man tika pārdoti absolūti nevajadzīgi medikamenti, kaut gan ļoti pārliecinoši apgalvoja, ka līdzeklis ir pret saules apdegumu. Tās bija šausmas! Divas dienas staigāju kā musulmaņu sieviete, tikai acis varēja redzēt, jo biju sarkana kā tomāts.

Foto: Foto no Adelly privātā arhīva

Naktsmieru bauda uz jahtas zem zvaigžņotas debess

Protams, kad saules apdeguma sāpes bija rimušas, aizbraucām uz slaveno Phi Phi salu. Izcila vieta. Tur ir viss, kas nepieciešams atpūtai. Dzidri zila jūra, šopings un trakas ballītes! Šeit pavadījām pāris dienas. Pabiju arī populārajā Maya Beach, kur savulaik uzņemta filma «The Beach» ar Leonardo di Kaprio galvenajā lomā. Izbaudīju īpašu tūri, kuras laikā dienas garumā peldējos ar zivtiņām, brīvā dabā cepu gaļu un, pats galvenais, nakts melnumā peldējos kopā ar planktonu, kas ūdenī spīdēja. Sajūtas sirreālas, ka tu peldi starp miljoniem mirdzošu zvaigznīšu un sajūti brīvību. Tas ļoti iedvesmoja. Naktsmieru baudīju uz jahtas zem zvaigžņotas debess un tā sagaidīju arī saullēktu. Kāds zinātājs teica, ka Phi Phi salas kalnos augot vislabākā marihuāna pasaulē, tikai neviens nezinot, kā tur nokļūt.

Foto: Foto no Adelly privātā arhīva

Skaistie salas puiši un šopings Puketā

Drīz vien manām brīvdienām bija beigas, jo vajadzēja lidot uz Londonu, uz filmas pirmizrādi, kur arī es esmu filmējusies. Taču, tā kā man sāka āda iet nost kā čūskai, pēc visām šausmām, ko biju piedzīvojusi, apdedzinoties saulē, nolēmu pagarināt atpūtu. Aizbraucām uz Puketu, kur, izņemot šopingu, nebija ko darīt. Šī vieta vairs nav tā, kas bija pirms pāris gadiem. Puketa ir ļoti komerciāla un jāuzmanās no apkrāpšanas. Pēc šopinga Puketā nolēmām atgriezties mazajā paradīzē Phi Phi salā. Sala ir maza. Vietējie iedzīvotāji ir ļoti jauki un atvērti, un ballītes ir vienkārši trakas! Var iepazīties ar skaistiem un seksīgiem vietējiem puišiem, kuri var lepoties ar šokolādes brūnu iedegumu un simboliskiem tetovējumiem,» ceļojuma iespaidos dalās Adelly.

Adelly muzikālajām un radošajām gaitām var sekot līdzi: www.facebook.com/adellymusic un twitter.com/adellyofficial

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu