Mārtiņa Bunkus ģimene lūdz palīdzību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nogalinātā maksātnespējas administratora un zvērināta advokāta Mārtiņa Bunkus māte Dace Bunkus pirmdienas rītā izplatījusi paziņojumu, kurā pateicas policijai par ieguldīto darbu un aicina iedzīvotājus sniegt informāciju, kas varētu palīdzēt izmeklēšanā.

«Vēlos no sirds pateikties līdzcilvēkiem un Latvijas sabiedrībai par atbalstu un izteikto līdzjūtību mūsu ģimenei traģiskā laikā.

Vēlos teikt milzīgu paldies Latvijas policistiem un citiem iekšlietu struktūru darbiniekiem, kas šajās dienās netaupa nekādus spēkus, lai notvertu Mārtiņa slepkavas un atklātu nozieguma pasūtītājus. Ne mirkli nešaubos, ka noziegumu izdosies atklāt, un nav svarīgi, vai tas notiks rīt, pēc nedēļas vai gada.»

Dace Bunkus arī lūdz visus, kas ir pamanījuši ko neierastu slepkavības rītā, nekavēties un sazināties ar policiju – pat it kā nenozīmīgas detaļas var izrādīties kritiski svarīgas izmeklēšanā.

«Tāpat vēlos pateikties Latvijas valstsvīriem un līderiem par nedalītu Mārtiņa slepkavības nosodījumu.

Šis mūsu ģimenei ir dziļu sēru laiks. Lūdzu sabiedrību un medijus respektēt ģimenes privātumu un Mārtiņa piemiņu,» pauda Dace Bunkus.

Atvadīšanās no Mārtiņa Bunkus notiks 6. jūnijā plkst. 12:00 Rīgas Vecajā Svētās Ģertrūdes evaņģēliski luteriskajā baznīcā, Ģertrūdes ielā 8.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu