Valsts svētku laikā Rīgas centrā gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MIKE BLAKE / REUTERS

Šodien Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienas svinību laikā Rīgā norisināsies dažādi publiski pasākumi, tādēļ pilsētas centrā gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi, informē Rīgas dome.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana no plkst.7 līdz plkst.15.30 būs aizliegta Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, posmā no Kaļķu ielas līdz Teātra ielai un Zigfrīda Anna Meierovica bulvāra labajā pusē, posmā no Kaļķu ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai. No plkst.7 līdz plkst.14 šie ierobežojumi būs spēkā arī Jēkaba ielā, posmā no Klostera ielas līdz Mazai Pils ielai, bet līdz plkst.20 Amatu ielā, stāvlaukumā pie Lielās ģildes.

Tāpat jau no plkst.5 līdz 5.maija plkst.4 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Gustava Zemgala gatvē, posmā no Brīvības gatves līdz nobrauktuvei uz Gaujas ielu virzienā uz Brīvības gatvi.

Nepieciešamības gadījumā tiks īslaicīgi ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība arī Aspazijas bulvārī pie Brīvības pieminekļa, Brīvības laukumā un citās pasākumu norises vietās.

Vēl no plkst.13.15 līdz plkst.13.45 tiks kontrolēta un no plkst.13.45 līdz plkst.15 slēgta kuģošanas līdzekļu satiksme Pilsētas kanāla posmā no gājēju tilta pie Latvijas Nacionālās Operas un baleta ēkas līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.

Līdz 7.maija plkst.10 joprojām ir spēkā aizliegums apstāties un stāvēt 30 metru garā posmā Tirgoņu ielas labajā pusē, posmā no Šķūņu ielas līdz Krāmu ielai.

Svētku dienā aizliegta velorikšu, zirgu pajūgu un elektromobīļu kustība pasākumu norises vietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu