Improvizatoru apvienība «ĀrprāTS» vasaras sezonā aicina uz īpašu izrādi angļu valodā – «Summertime Madness»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākoties vasaras sezonai, improvizatoru apvienība «ĀrprāTS» sagatavojusi īpašu izrādi, ar kuru pārsteigs arī ārzemju improvizācijas cienītājus – šovs noritēs angliski. Izrāde «Summertime Madness» angļu mēlē noritēs 20.jūlijā, plkst. 20.00, klubā «Četri Balti Krekli».

Izrādes pirmajā daļā tiks izspēlēts garāks stāsts, savukārt otrajā daļā - īsi, ironiski skeči, kuros tiks iesaistīti arī skatītāji.

«Kamēr citi teātri pa vasaru atpūšas, «ĀrprāTS» strādā uz pilnu klapi un piedāvā improvizācijas izrādi «Summertime Madness», kas būs vienīgā izrāde šovasar mūsu mājas skatuvē – «Četros Baltos Kreklos». Tā ir arī lieliska iespēja paņemt līdzi savus ārzemju ciemiņus, jo izrāde notiks angļu valodā,» stāsta improvizatoru apvienības vadītājs Jānis Klucis.

Vasarā «Ārprātu» vēl varēsi satikt uz skatuves 15.jūlijā Dundagas novada svētkos, 27.jūlijā klubā «Sapņi un kokteiļi», kā arī 17.augustā – brīvdabas izrādē Valmieras pilsdrupās.

Ikdienā «Ārprāts» improvizē teātra sporta žanrā. Tā pamatā ir komandas improvizācija, kuru papildina sporta elements - sacensība starp komandām un tiesnešu vērtējuma iegūšana. Galvenais spēles uzdevums ir atbilstoši dažādiem noteikumiem, nospēlēt īsas etīdes, kurām par pamatu tiek izmantoti skatītāju ierosinājumi un spontāna, neiestudēta aktieru rīcība.

«Ārprāts» sanāca kopā 2015.gada vasarā, un pulcē teātra sporta entuziastus no visas Latvijas. Kolektīvs uzvedis vairāk nekā 60 izrādes, no kurām trešā daļa rīkota ārpus Rīgas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu