Masks izdzēsis Tesla un SpaceX kontus Facebook

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Saistībā ar neseno skandālu, kas izcēlās tāpēc, ka kompānija Cambridge Analytica ieguvusi miljoniem Facebook lietotāju privātuma datus un tos it kā izmantojusi 2016.gadā notikušo ASV prezidenta vēlēšanu norises ietekmēšanai, pasaulē populārāko sociālo tīklu jau pametis ne viens vien tā lietotājs.

Tagad kļuvis zināms, ka Twitter tēmturi #DeleteFacebook pamanījis un uz to atbilstoši reaģējis atsaucies arī kompāniju Tesla un SpaceX izpilddirektors Elons Masks, izdzēšot abu kompāniju Facebook kontus. Pie tam interesanti, ka diskusijā Twitter Masks piektdien atklājis, ka nav zinājis par SpaceX konta eksistenci Facebook, taču solīja to izdzēst.

Abas kompānijas no sociālo tīklu pasaules gan nepazūd pilnībā. Pēc Maska domām, Instagram pagaidām ir pietiekami neatkarīgs, lai gan pieder Facebook, tādēļ tajā Tesla un SpaceX konti pagaidām netiks dzēsti. Tāpat Masks aizvien paliek aktīvs tviterotājs.

Kādā citā tvītā Tesla un SpaceX izpilddirektors atklājis, ka nekad nav lietojis Facebook un negrasās to darīt, jo šis tīkls viņu biedējot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu