Ostapenko savā vārdā nosaukto tenisa halli atklāj, tērpusies mazā melnā kleitiņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

20 gadus vecā par Latvijas labāko tenisisti atzītā Jeļena Ostapenko 10. novembrī sporta klubā «Enri» svinēja par godu viņai nosauktās halles atklāšanu.

Lielajam notikumam Ostapenko bija izvēlējusies elegantu melnas krāsas kleitiņu ar kristāliņiem rotātu apkakli, apģērbam pieskaņojot vienkārša dizaina melnas augstpapēžu kurpes.

Tenisiste sociālajos tīklos dalījusies arī ar savu ieskatu ballītē, īpaši priecājoties par iespēju spēlēt bungas šīs vasaras «karstākās» dziesmas «Despacito» ritmos.

Kā zināms, tieši šajā pašmāju klubā Ostapenko ir pavadījusi daudz laika savas karjeras pirmssākumos.

«Tas ir klubs, kas mums ļoti daudz ir palīdzējis, šeit Aļona ir trenējusies jau kopš bērnības. Man šķiet, ka Latvijā, lai trenētos tenisā, pašlaik ir ļoti labi apstākļi - ir daudz klubu un treneru. Problēma ir tā, ka bērnu vecāki netic, ka Latvijā var izaugt tenisists. Līdz ar to viņi mēģina braukt uz ārzemēm, bet es pierādīju, ka arī šeit var izaudzināt «Grand Slam» čempioni,» vasarā preses konferencē mediju pārstāvjiem un ziņu aģentūrai «Leta» pastāstīja sportistes māte un trenere Jeļena Jakovļeva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu