Tabloīds: Harijs un Megana medusmēnesim izvēlējušies netipisku galamērķi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Saseksas hercogs Harijs un hercogiene Megana Mārkla, kuri mija gredzenus 19. maijā, gatavojas doties medusmēnesī. Tenku portāls TMZ ziņo, ka jaunlaulātie plāno doties uz Albertu Kanādā, apmetoties «Fairmont» kūrortā Džaspera Nacionālajā parkā.

Medijs vēsta, ka tā vietā, lai Harijs un Megana lidotu uz siltajām zemēm vai Āfriku, kā sākumā tika lēsts, viņi dosies uz ziemeļiem, lai apmestos 557 kvadrātmetru plašā namiņā ar skatu uz kalniem.

Pašreizējā laika prognoze liecina, ka Albertā, Kanādā, dienas laikā gaiss iesilst līdz +14 grādiem, savukārt naktī gaisa temperatūra ir vien +5 grādi. Tāpat dienas laikā jaunlaulātos var «lutināt» lietus.

TMZ ziņo, ka Harijs un Megana nebūs pirmie karaliskās ģimenes locekļi šai kūrortā - 2005. gadā tur viesojās Elizabete II un princis Filips, savukārt 1939. gadā Elizabetes II māte ar karali Džordžu VI.

Jau vēstīts, ka Harijs un Megana pēc teju divu gadu ilgām attiecībām mija gredzenus Vindzoras pils Svētā Džordža kapelā. Ceremoniju apmeklēja 600 viesu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu