«Melnā piektdiena» atvērs jaunu sezonu ar «Wintersun» koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 15. septembrī, klubā «Melnā piektdiena» (Rīgā, Brīvības gatvē 193c) uzstāsies somu kolektīvs «Wintersun». Rīgas faniem būs iespēja baudīt jauno albumu «The Forest Seasons» dzīvajā izpildījumā. Kopā ar viņiem uz kluba skatuves kāps melodiskie death metālisti «Black Therapy» un somu samuraji «Whispered».

«Wintersun» ir somu melodiskā death metal grupa. Grupas stilā meistarīgi sakausēti melodiskā death metal, power metal un folka elementi. Kā stilistiski līdzīgas grupas var minēt Norther, Ensiferum, Children of Bodom.

Kolektīvu 2004. gadā dibinājis vokālists un ģitārists Jari Maenpa (Jari Mäenpää,ex-Ensiferum) un bundzinieks Kais Hahto (Kai Hahto). Kopīgi viņi ierakstīja demo CD «Winter Madness». Debijas albums ar nosaukumu «Wintersun» nāca klajā 2004. gada septembrī, ierakstu kompānijas Nuclear Blast Records paspārnē. Pēdējos piecus gadus fani gaidīja studijas albuma «Time» (2012) otrās daļas izdošanu, bet grupa sāka darbu pie cita projekta, un šā gada jūlijā izlaida jaunu albumu «The Forest Seasons», kura tapšanai iedvesmu smēlušies dzimtenes Somijas dabas krāšņumā un varenībā.

Biļetes var iegādāties portālā ticketshop.lv. Klubs atvērts no plkst. 19.00, koncerta sākums plkst.20.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu