Remontējot motociklu, vīrietis gūst sejas un kakla apdegumus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Vakar Zemgalā kāds 24 gadus vecs vīrietis guva sejas un kakla apdegumus, kad motocikla remonta laikā uzliesmoja benzīns, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Savukārt Kurzemē 60 gadus vecs vīrietis nokritis no otrā stāva balkona, apmēram trīs metru augstumā. Vīrietis nogādāts slimnīcā ar galvas traumām un aizdomām par mugurkaula skriemeļu bojājumu.

Rīgas reģionā 38 gadus vecs vīrietis remontējis jumtu un nokritis no 2,5 metru augstām trepēm. Vīrietis guvis vairāku ķermeņa daļu ievainojumus, tostarp kājas un galvas traumas. Vīrietis nogādāts slimnīcā.

Tāpat aizvadītajā diennaktī mediķi palīdzējuši septiņiem cilvēkiem, kuri cietuši karstuma dēļ. Visi septiņi cilvēki ir nogādāti slimnīcā. Cietuši bijuši vecumā no trīs līdz 54 gadiem.

Skujiņa arī skaidroja, ka cietušie ilgstoši uzturējušies tiešos saules staros, nevalkājot galvassegas, kā arī neuzņemot pietiekošu daudzumu šķidruma.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 931 izsaukumu, no kuriem 216 bija saistīti ar traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu