Stricka villā «Intsikurmu» minifestivāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Sestdien, 3. martā, viens no Igaunijas populārākajiem vasaras festivāliem «Intsikurmu» aicina uz otro pasākumu Rīgā. Šoreiz mērķis ir svinēt Latvijas un Igaunijas valstu simtgadi, papildu iepazīstinot ar kaimiņvalsts talantīgajiem mūziķiem.

«Festivāls Intsikurmu mājvietu radis Dienvidigaunijā un atrodas gandrīz starp Tallinu (231 km) un Rīgu (251 km). Tāpēc ir tikai loģiski, ka pamanām un piedāvājam lieliskus talantus no abām valstīm,» skaidro viens no galvenajiem festivāla rīkotājiem Mihkels Kubars (Mihkel Kübar).

Kā papildinājumu vasaras festivālam gleznainā meža parkā Dienvidigaunijā, «Intsikurmu» organizē vairākus minifestivālus visa gada garumā, no kuriem viens ir «Intsikurmu» minifestivāls, kas notiks K.K. fon Stricka villā.

Vasaras festivāla ieskaņas pasākumā Rīgā būs dzirdami gan jauni, gan iemīļoti un pazīstami mākslinieki, - reti koncertējošie Audience Killers (LV), grupa Elephants from Neptune (EE), drīmpopa mūza Elizabete Balčus (LV), grupa Franco Franco (LV), sapņainais ambient projekts Sumra (EE), mūžīgi mainīgais trio Ezeri (LV), apburošā Lepatriinu (EE), jaunais un talantīgais popmūzikas mākslinieks Kriss Noa (Chris Noah) (LV), kā arī šobrīd viens no vadošajiem Latvijas dīdžejiem, kas savos setos pārsvarā atskaņo funky breaks un nu funk mūzikas stilus, DJ All-viss.

Biļetes iepriekšpārdošanā – 10€. Biļetes pasākuma dienā – 15€.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu