Policija neizslēdz saistību starp Bunkus slepkavību un pie krematorijas degušo furgonu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Valsts policija (VP) neizslēdz saistību starp šorīt pie Rīgas krematorijas degušo furgonu un maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavību, kas tika pastrādāta pie Rīgas Brāļu kapiem, aģentūrai LETA sacīja VP pārstāve Sigita Pildava.

Arī iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) norādīja, ka VP patlaban veic visas primārās darbības, kas saistītas ar izmeklēšanu, kā arī neizslēdza varbūtību par abu notikumu saistību.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā TVNET noskaidroja, ka neilgi pirms deviņiem tika saņemts izsaukums uz Varoņu ielu, kur esot izcēlies ugunsgrēks.

Ierodoties notikuma vietā, noskaidrots, ka tur degot mikroautobuss un zāle.

Samērā netālu no notikuma vietas šorīt nošauts maksātnespējas administrators. Policija informējusi, ka slepkavība notikusi plkst. 8.40 Aizsaules ielā 1. Izmantojot šaujamieroci, nogalināts kāds vīrietis, kurš pārvietojās ar baltas krāsas apvidus automašīnu. Notikuma vietā redzēta arī kāda furgona tipa automašīna ar tentu.

Policija aicina atsaukties notikuma aculieciniekus vai tos, kuriem ir jebkāda informācija par notikušo, zvanot pa tālruni 67014002. VP uzsver, ka jebkura informācija var būt ļoti noderīga izmeklēšanā.

Policija strādā notikuma vietā, un patlaban Aizsaules ielā ir bloķēta satiksme ceļa posmā no Gaujas ielas līdz Brāļu kapiem. VP aicina netuvoties notikuma vietai, lai policija var netraucēti veikt darbu.

Notikuma vietā ieradušās vismaz piecas policijas automašīnas. Norobežota plaša teritorija. Baltais «Range Rover» ir braucis virzienā uz Brāļu kapiem, nobraucis no ceļa labajā pusē, nolauzis ceļa zīmi un ietriecies kapu nožogojumā, to sabojājot. Automašīnai ir nolauzts aizmugurējais ritenis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu