Nav jābūt miljonāram, lai iegādātos Bugatti Chiron

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jā, patiesi, tagad par salīdzinoši nelielu naudas summu var iegādāties visu nepieciešamo, lai uzmeistarotu savu personīgo Bugatti Chiron. Zirgspēku tam gan nebūs un braukt ar to nevarēs, jo runa ir par LEGO Technic Bugatti Chiron, kas veidots no plastmasas klucīšiem.

Konstruktoru, ko pacietīgs cilvēks var pārvērst 1:8 mēroga modelī, kurš atgādina 1500 zirgspēku Chiron, LEGO galvenajā mītnē Bilundā prezentēja dāņu kompānijas izpilddirektors Nīlss Kristiansens un Bugatti boss Štefans Vinkelmans.

Kristiansens prezentācijā sacīja, ka nevar vien sagaidīt, kad varēs pats ķerties pie sava Bugatti montēšanas, savukārt Vinkelmans pauda gandarījumu, cik precīzi izdevies atveidot vienu no planētas ātrākajiem automobiļiem.

LEGO Bugatti uzbūvēšanai kopumā nepieciešamas 3599 detaļas. Kad tās, sekojot instrukcijai, savienotas pareizajā kārtībā, ir tapis 56 cm garš, 25 cm plats un 14 cm augsts automobilis. Piedevām dāņi ir padomājuši par vairākām interesantām detaļām. Cita starpā modelim ir W16 dzinējs ar kustīgiem virzuļiem, iespēja mainīt aizmugurējā antispārna regulējumus, samērā detalizēts salons, kā arī unikāls sērijas numurs zem priekšējā pārsega, ar kuru var piekļūt īpašam saturam LEGO tīmekļa vietnē.

Cik ilgi Krištianu Ronaldu jāspēlē, lai sanāktu Bugatti?

LEGO Technic Bugatti Chiron konstruktors no 1.jūnija ir pieejams dāņu kompānijas veikalos, kā arī pasūtīšanai firmas tīmekļa vietnē, kur tas maksā 370 eiro, bet augustā tas pakāpeniski nonāks arī pie neatkarīgiem tirgotājiem.

Var piebilst, ka šis nav pirmais automobilis, kas ieguvis miniatūru kopiju no LEGO klucīšiem. Iepriekš dāņu kompānija radīja Porsche 911 GT3 RS konstruktoru.

Video: īsts sadursmes tests ar Porsche no LEGO klucīšiem

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu