Baumas vai patiesība? 5 populārākās klačas par kāzām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Laiks noskaidrot, kas tur Saseksas hercogu pāra kāzās patiesībā noticis!

 
Foto: Reuters

Tenka: tukšais krēsls bija domāts princesei Diānai

Kāzu ceremonijas laikā līdzās princim Viljamam atradās tukšs krēsls, un ļaudīm labpatikās domāt, ka tas atstāts apzināti, pieminot princesi Diānu, kurai kā Harija māmiņai bija šeit jābūt. Un tomēr tas nebūs īstais iemesls, jo, kā zinām, vislabākā sēdvieta paredzēta Viņas Augstībai Elizabetei II. Karalienei nekad neviens nesēdēs priekšā, tāpēc arī sēdvieta palikusi tukša.

Verdikts: baumas

 
Foto: Reuters

Tenka: kāzu viesiem bija jānodod telefoni un video kameras

Lai arī pati ceremonija bija pasaules mēroga pasākums, pēc tās gan karalienes rīkotās pusdienas, gan arī prinča Čārlza rīkotais vakara pasākums tika organizēti pēc iespējas privātāki. Sabiedrībā pazīstamas personas vēlējās atpūsties un nedomāt par to, ka kāds varētu, nelūdzot atļauju, publicēt viņu bildes sociālajos tīklos.

Verdikts: patiesība

 
Foto: AP/AFP

Tenka: kāzu vakara daļā atveda Meganas bīglu

Zinot, cik Meganai ir svarīgs šis četrkājainais draugs un ka arī karalienei patīk suņi, iespējams, tā arī bijis. Turklāt ir foto, kur suns sēž auto kopā ar karalieni.

Verdikts: iespējams

 
Foto: Reuters

Tenka: Idriss Elba bija dīdžejs

Holivudas aktieris Idriss Elba esot dīdžejojis Harija kāzu ballītē. Laikam jau foto no aktiera privātā konta atbild uz šo jautājumu!

Verdikts: patiesība

 
Foto: AP/AFP

Tenka: Serēna Viljamsa zaudēja pingponga spēlē

Jaunā pāra gaidīšanas laikā viesiem tika piedāvātas dažādas aktivitātes, tostarp britiem tik populārā pingponga spēle uz alus kausiem. Runā, ka Serēna Viljamsa spēli zaudēja un viņai nācās izdzert daudz alus pirms svinībām. Maz ticams, ka tenisiste piedalījusies šajā atrakcijā, jo viņai negaršojot alus.

Verdikts: baumas

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu