«Prāta Vētra» ģitārista Jāņa Jubalta meita Helēna vēlas iekarot šovu «X Faktors»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

10. maijā Zemgales Olimpiskais centrs Jelgavā pulcēja milzīgu skaitu jauno dziedošo talantu no visas Latvijas uz «X Faktora» dalībnieku atlasi.

Lai gan Valmierā un Liepājā bija pieklājīgs skaits dalībnieku, Jelgava sita pušu visus rekordus, cilvēku rindai izklīstot tikai vēlā vakara stundā.

Pretendentus vērtēja topošais šova vadītājs - Latvijā pazīstamais dziedātājs un producents Markus Riva, «X Faktora» producenti Guntars Gulbiņš un Ilze Ūdre, kā arī TV šovu muzikālā producente un pianiste Maija Sējāne.

Zelta mikrofons!?

A post shared by Helēna Paula Jubalte (@helena.jubalte) on

Savu talantu atrādīt bija ieradusies arī populārās grupas «Prāta Vētra» ģitārista Jāņa Jubalta meita Helēna Paula Jubalte, kura ir ne vien skaista vokāla īpašniece, bet arī modele.

Žūrijas priekšā stājās arī divi šī gada «Eirovīzijas» nacionālās atlases pārstāji – Anna Zankovska un Edgars Kreilis, kā arī citu TV šovu pārstāvji, piemēram, Laura Raila, kas iepazīta tādos šovos kā «Okartes skatuve», «Koru kari», «Dziedošās ģimenes» u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu